Verlangen – Erin Watt

O jongens, ik had vorige week een primeurtje hoor! Voor de allereerste keer in de geschiedenis van Favoritez stond mijn quote op de cover van een boek! Je begrijpt dat ik een dansje deed, want: wat. een. eer! Mijn quote staat boven de flaptekst op het vierde deel in de o zo fijne, verslavende De Royals-serie. Nogmaals: wauw! Ik begon eigenlijk gelijk met lezen en vandaag lees je mijn recensie!

Easton Royal heeft het allemaal: hij is aantrekkelijk, rijk en intelligent. Zijn doel in het leven is om zo veel mogelijk lol te hebben. Over de consequenties denkt hij nooit na. Waarom zou hij ook? Tot Hartley Wright zijn makkelijke leventje op de kop zet. Zij is het enige meisje dat nee tegen hem zegt. Ze wil hem niet, hij moet eerst maar eens volwassen worden.

Zoals je in de flaptekst kunt lezen draait dit verhaal om Easton, Reeds jongere broertje. In de eerste drie delen van de serie lees je vooral dat Easton een schatje is, maar vooral een destructief leven leidt. Een jongen met wie je een leuke avond hebt, maar niet de jongen die je perse aan je ouders wilt voorstellen. Gelukkig heeft hij daar zelf ook geen probleem mee, totdat ‘ie Hartley ontmoet. Ik vond het echt heerlijk om nu eens vanuit Easton te lezen. Je leert hem al een beetje kennen, maar hij is echt alles wat je er van verwacht en zelfs nog wat meer. Hij is een echte Royal, maar tegelijkertijd zo anders dan Reed. In eerste instantie lijkt hij een beetje oppervlakkig, maar er zit zoveel verschuild onder al zijn lagen en het was een feestje om dat allemaal te ontdekken.

Het zou geen deel van De Royals zijn als het niet een beetje guilty pleasure zou zijn. Hoewel er niet al teveel steamy scènes in zitten (eigenlijk ontbreken die behoorlijk) is het drama-gehalte hoor. Bereid je voor op enorme überbitches, familiedrama’s en high school issues. Het is echt heerlijk om mee te genieten, maar er zit ook een diepere laag in. De combinatie van de schooldrama’s en Eastons persoonlijke problemen zorgen voor een fijne hoeveelheid spanning en maken het tegelijkertijd niet het zoveelste deel. Het verhaal van Easton is er eentje die echt op zichzelf staat en die je absoluut moet lezen.

Man, man, man, de dames achter Erin Watt kunnen fantastisch schrijven, maar die eindes, wtf? Dat doe je je lezers toch niet aan? Echt de aller, allerlaatste zin is killing en doet je gelijk verlangen naar het vijfde deel. Gelukkig is Fontein het daarmee eens, want Gevaar verschijnt al in februari! Ik ben heel benieuwd hoe Easton zich verder gaat ontwikkelen en hoe zijn relatie met Hartley verder gaat.

Verlangen is echt een heerlijk deel in een fantastische serie. Als je fan bent van De RoyalsGuilty pleasures in het algemeen of gewoon houdt van een goede dosis bad boys dan moet je dit boek gewoon lezen. Je hebt dit dan echt nodig in je leven. Ik heb in ieder geval Gevaar echt nu nodig. Is it February yet?

Ben jij al begonnen in De Royals?

Liefs,
Marleen

Titel: Verlangen ♥ Auteur: Erin Watt ♥ Uitgeverij: De Fontein
Aantal pagina’s: 310 ♥ ISBN: 9789026146909 ♥ Waardering: ****
Ik heb dit boek als recensie-exemplaar mogen ontvangen, dankjewel Uitgeverij De Fontein


Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.