This month’s Favoritez #34 – juni 2019

Ik ben een beetje blanco als ik op het eerste oog terublik op juni, maar als ik dan in mijn agenda ga kijken heb ik toch een hele diverse en best wel fijne maand gehad. Er zaten een paar mindere dagen tussen, maar verder was het fijn. Een mooi begin van de zomer. Kijk je mee?

De maand begon heel erg heet en we besloten vroeg naar mijn schoonouders te gaan die bij ons in de buurt op de camping stonden. Op die manier waren we voordat het echt heet werd weer thuis en kon ik in een donker huis lekker lezen haha. Ik ben echt niet gemaakt voor deze hitte, hoor!

Ik schreef het vorige maand al, maar mijn vriend en ik hebben sinds mei een Vue Movie Pass en die proberen we zoveel mogelijk te gebruiken. We zijn afgelopen maand een aantal keren naar de Sneak Preview geweest. Eigenlijk was geen enkele film van de 3 echt een topper of dat we blij waren dat we ‘m gezien hadden ofzo. Wel een aanrader voor ooit: The Wolf’s Call, een Franse film. O, en Toy Story 4 was op zich ook wel leuk, maar ik heb de eerste drie films nooit gezien, dus voor mij niet echt een must watch, ofzo!

En yes, ik bakte opnieuw deze witte chocolade blondies met frambozen van Laura’s Bakery en deze keer waren ze wel gelukt! En lekker dat ze zijn! Ik heb nog een stukje in de vriezer, jum!

En ja, er werd weer gewerkt in de tuin! Maar aan het einde van de maand was ‘ie eindelijk af! We kunnen eindelijk genieten van de overkapping, onze tuinset en hopelijk het mooie weer. Binnenkort zal ik de make-over in een apart artikel hier op de blog laten zien!

Mango-spam! Onze niet meer zo kleine uk is gek op banaan! Ik heb nog nooit zo iets schattigs gezien dan dat smakkende mondje van Mango, haha!

In juni was het ook tijd voor het jaarlijkse voetbaltoernooi dat mijn vriend in Losser organiseert. Ik had allerlei plannen, zo heb ik geluncht met een vriendin in Deventer, ben ik langs oma geweest en ben ik natuurlijk langs het toernooi geweest. Ik heb alleen geen enkele foto gemaakt. Oeps!

Na het toernooi is het altijd fijn om even samen bij te komen en we besloten op Tweede Pinksterdag met z’n tweetjes te lunchen in de stad. Het was lekker weer, dus terras it was!

En ik was in juni zo trots! Ik kreeg een exemplaar van Nova binnen en daar stond gewoon mijn quote op! HOE GAAF?! #trots

We wonen nu ruim 4 jaar in Deventer en waren nog nooit bij Jackies geweest, een van de bekendste en (naar schijnt) beste restaurants van de stad te gaan. We besloten om er eindelijk eens heen te gaan en zijn op zich niet teleurgesteld. Vooral de bediening was echt heel erg aardig. Het eten was lekker, maar niet perse dat ik er direct weer heen zou willen. Desalniettemin een fijne ervaring!

Ook sprak ik af met Anouk en het was zo gezellig! We hadden wederom in Utrecht afgesproken en hebben geluncht bij Anne & Max, natuurlijk rondgedwaald in Broese en uiteindelijk sloten we de middag af bij Lewis Book Cafe voor een kop koffie. Gezellig!

En het was natuurlijk vaderdag in juni! We gingen langs mijn vader en schoonvader en bij mijn ouders kon ik het niet laten om eventjes met de babykonijntjes te knuffelen! Zo cute!

Met het werk hadden we een teamdag in Den Haag en Scheveningen. Eerst kregen we een rondleiidng door de twee gebouwen van het Ministerie/IND (ik werk bij de IND in Almere) en gingen we naar de bovenste verdieping voor een mooi uizicht. Daarna hadden we een acitviteit op het strand van Scheveningen met een lunch. Hartstikke gezellig en het was heel mooi weer!

Aangezien Vin ook in Den Haag was die dag besloten we ’s avonds uiteten te gaan in Scheveningen. We besloten bij Sol Beachclub te gaan eten, maar wat een flop. De bediening was gigantisch slecht, het eten was niet heel lekker en we zijn zo snel mogelijk weggegaan. Jammer! Ik zou dit restaurant overslaan, mocht je ooit in Scheveningen zijn!

Nog steeds gaan we bijna elke pauze een rondje door de stad en een van mijn favoriete hotspots is toch wel Ijspressi! Zulke lekker koffie en je krijgt er ook nog een ijsje bij als je er gaat zitten. We gaan snel ijsjes proberen als het echt heel mooi weer is!

En jup, er moest gewerkt worden. Over het algemeen heb ik geen moeite met het 4 dagen werken, maar een extra dagje vrij af en toe is ook niet verkeerd. Daarom heb ik in juni lekker twee dagen extra vrij genomen. Moet kunnen, toch?

In juni sprak ik ook met drie lieverds af! We zijn bezig met wat plannetjes die we nog even geheim houden! 😉 Gezellig was het absoluut en La Cubanita is altijd een goed idee! 😉

Hoewel de tuin nog niet afwas hebben we wel alvast onze tuinset er neergezet. Lekker hoor, buiten zitten met een ijskoffietje, taart en een fijn boek! Love it!

Zelf heb ik niet heel veel geholpen in de tuin (iets met twee linkerhanden), maar ik heb wel zo goed als de hele overkapping geschilderd haha. Veel verf eindigde ook op mij, maar ach, alles is nu wel wit! 🙂

Knapperd!

En yes, de tuin is zo goed als klaar! Nog wat aankleding, maar verder is het af! Love it so much! Binnenkort een uitgebreid artikel met de make-over!

En yes, het was weer tijd voor een tripje! Eind juni en begin juli waren we voor 5 dagen in Wenen en we hebben genoten! Niet de mooiste stad waar ik ooit ben geweest, maar ik ben wel heel blij dat ik er geweest bent, want de stad stond al jaren op mijn lijstje. Binnenkort verschijnen er twee artikeltjes hier op de blog vol tips!

Zo, een hele volle maand! <3 Af en toe is dat heerlijk, maar ik hoop dat juli iets rustiger wordt, haha!

Hoe was jouw maand?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.