Boekenbuit januari 2019

In januari verschijnen er nooit zo heel erg veel boeken die ik graag wil lezen, dus de eerste maand van het jaar is altijd zo’n fijn begin om ook iets uit je eigen kast te lezen. Dat heb ik geprobeerd (en is een beetje gelukt), maar daarnaast voegde ik toch nog wat boeken toe aan mijn kast. Kijk je mee? 

Laten we beginnen met de boeken die ik zelf heb gekocht. Ik had twee keer heel veel geluk bij de Kruidvat, want ik kocht daar De verdwenen hoofdredacteur en De oorsprong, allebei voor €2,-! Koopje toch? Dat eerste boek stond al een tijdje op mijn TBR en waarschijnlijk blijft ‘ie daar ook nog wel even op staan (ondanks dat ‘ie in de kast staat), maar fijn om het boek binnen handbereik te hebben als je ‘m toch wil lezen. De oorsprong is een prequel op De reiziger en ik hou zo van de Outlander serie!

Zoals je in mijn maandoverzichtje van januari kon lezen ben ik aan het schrijven gegaan en toen ik over de 40.000 ging mocht ik voor mezelf een cadeautje kopen. Ik had al een aantal keren met Onder sterren in mijn handen gestaan en kocht ‘m uiteindelijk met een boekenbon, yay!

Van mijn vriend kreeg ik ook twee boeken afgelopen maand. Ik had hem geholpen met een vak voor zijn opleiding waardoor ik als cadeau Showstealer heb gekregen! ♥ Ik ben zo benieuwd naar het vervolg van Showstopper en ik ga er heel snel in beginnen. Op de vakantiebeurs kreeg het boek Smart Photos, een boek vol informatie waarmee je de mooiste foto’s met je smartphone kan maken.

Voor Hebban ontving ik Het eindeloze strand en dat boek viel helaas heel erg tegen. Mijn recensie is inmiddels online verschenen en ik vind het zo jammer dat dit boek mij niet zo wist te trekken als het eerste boek! Zonde!

Als laatste ontving ik ook nog drie recensie-exemplaren. Van Boekerij ontving ik twee vooruitleesexemplaren, namelijk Jij ik alles en Ik wist het al. Dat laatste boek verschijnt pas in mei dus staat iets lager op mijn TBR, maar Jij ik alles wil ik zo snel mogelijk lezen. Ik ben heel erg benieuwd naar dit verhaal en hoop dat het een enorme emotionele achtbaan gaat worden. Mocht je dit boek ook willen lezen, het ligt vanaf 12 februari in de winkels.

Van Young & Awesome ontving ik The Empress, het vervolg op The Diabolic en mensen, wat een emoties! Het begin was een beetje slap, maar daarna werd het zo ongelofelijk goed! Dikke aanrader hoor!

Yes, een aantal hele fijne nieuwe boeken in januari, goed begin van het jaar hoor! Ik kan niet wachten om alle boeken te lezen en ben heel benieuwd wat februari gaat brengen!

Welke nieuwe boeken heb jij mogen toevoegen aan je verzameling in januari?

Liefs,
Marleen

PS. Hieronder staan alle boeken die bij Bol.com te koop zijn, maar mocht je interesse hebben in De Oorsprong en De verdwenen hoofdredacteur zou ik eerst je plaatselijke kruidvat bezoeken! 😉 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.