5x fijne (random) boekentips

Als je een beetje rondscrolt op Booktok of bookstagram dan kom je enorm veel boekentips tegen. Wel zijn dit veelal dezelfde tips. Grote kans dat je De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo, The Love Hypothesis, De wrede prins en Nooit meer (It Ends With Us) al duizend keer voorbij hebt zien komen. Natuurlijk zijn dit enorm toffe titels die ik je absoluut aanraad, maar er zijn daarnaast nog zoveel andere boeken die ook absoluut je TBR moeten (vind ik). Vandaag zet ik vijf van die tips voor je op een rijtje!

Jij en ik (Only When It’s Us) van Chloe Liese
Chloe Liese is een van mijn favoriete auteurs geworden en gelukkig snapte Love Books dat ook, want zij vertalen op dit moment de serie over de Bergman broers. De eerste twee delen zijn inmiddels in het Nederlands verschenen (Jij en ik  en Het wachten waard). En o my, deze boeken heb je nodig in je leven! Ik heb de serie gelezen in het Engels en as we speak lees ik het vijfde deel dat gisteren is verschenen! Geloof me, ga de boeken van Chloe Liese lezen!
Het eerste deel is in het Nederlands te lezen met Kobo Plus. De vijf delen in het Engels zijn allemaal beschikbaar met Kobo Plus.

Graag gedaan, Noni Blake van Claire Christian
Zoals je ook mijn recensie al kon lezen, ik ben een beetje verliefd geworden op Noni Blake. En ruim een half jaar nadat ik dit boek heb uitgelezen bestaat die crush nog steeds. Dit boek is een prachtig feestje om te lezen en het is een verhaal dat je nog lang bij zal blijven. Dit boek verdient wat mij betreft echt veel meer liefde, dus hopelijk heb ik je overtuigd om dit boek te lezen mocht je dat nog niet hebben gedaan.

Zorro van Kevin Hassing
Dit boek las ik vorige maand en ik was echt verrast. Na Trots en vooroordeel van Lisette Jonkman is dit mijn favo wereldklassieker van Blossom Books. Het verhaal is speels, heeft heel veel humor en is op een heerlijke manier verteld. Sowieso ben ik fan van de manier waarop Blossom Books allerlei klassiekers in een prachtig jasje steekt, maar ze worden ook zoveel beter leesbaar! Echt, koop dit boek (of alle klassiekers) voor jezelf als cadeautje. You deserve it!

De genezer van Zalindov van Lynette Noni
Boekerij is enorm lekker bezig als het gaat om prachtige limited editions. De bekendste (en die je het meest voorbij zien komen) zijn natuurlijk De wrede prins en Gallant. Maar zelf vind ik De genezer van Zalindov echt heel erg tof. Dit boek heeft me enorm verrast. Dit boek heeft weliswaar geen sprayed edges, maar het verhaal is des te leuker. Ik hoop deze maand snel toe te komen aan het tweede deel die al een tijdje in de kast staat. Als je graag fantasy leest, dan mag je deze serie absoluut niet overslaan!

De onuitstaanbare erfgenaam van Julia Quinn
Ik kan me niet voorstellen dat je nog niets van Bridgerton hebt gelezen of gezien. Ik ben verslaafd, eigenlijk vanaf de eerste maand dat het eerste boek in de Nederlandse boekhandels lag, maar ik ben ook compleet obsessed met de serie (vooral seizoen 2). Maar dat is niet het enige wat Julia Quinn heeft geschreven! Inmiddels vertaalt Boekerij een nieuwe serie, namelijk de Rokesby’s en de eerste twee delen liggen in de winkels. Dus als je graag meer in de sfeer van Bridgerton wilt lezen, dan mag je deze nieuwe serie ook absoluut niet overslaan!

Heb jij al een van deze boeken gelezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.