Boekenbuit mei 2021

Ik schreef vorige maand dat ik een prachtige boekenbuit had. Nou, mei heeft dat absoluut geëvenaard en zelfs overtroffen. Ik ben enorm verwend met prachtige boeken én ik ben ook best trots/blij dat ik de meeste boeken al heb gelezen. Als de recensie online staat zal ik daarna linken! Lees je gezellig mee?

Op 1 mei viel het nieuwste boek van Charlotte de Monchy op de mat. Wederom een enorm fijn boek, maar voor mij net wat minder dan haar voorgaande pareltjes. Mijn recensie staat al online!

Als onderdeel van een hele gezellige Instagramtour ontving ik van HarperCollins het nieuwste boek van Mhairi McFarlane, Was je maar van mij! Van dat boek staat de recensie ook al online! <3

Van Zomer & Keuning kreeg ik een exemplaar van Spijt van jou, het nieuwste boek van Colleen Hoover. Ik had al een drukproef gekregen voor de blogtour. Mijn recensie in het kader van de blogtour is gisteren online verschenen!

Van Uitgeverij de Fontein ontving ik De goede grap van Norman Foreman, een boek waar ik heel erg naar uitkeek. En dit boek is zo fijn! Mijn recensie lees je hier!

En yes, bij Blossom Books verscheen eindelijk het vervolg op het prachtige Een vloek zo eenzaam, en ik mocht een exemplaar ontvangen. Hier lees je mijn recensie van Een hart zo vurig.

Als verrassing ontving ik van Kok Boekencentrum Ik geloof in jou van Hinke van Abbema. Ik had nog niet eerder van het boek gehoord, maar de flaptekst klinkt goed. Ik probeer het boek zo snel mogelijk te lezen!

En bij Best of YA verscheen het nieuwste boek van Ashley Elston (de auteur van 10 blind dates en Dit is ons verhaal) en ik mocht een exemplaar ontvangen! Ik had er veel zin in, dus ik heb ‘m afgelopen week gelijk gelezen. Mijn recensie verschijnt vrijdag online!

In het kader van een hele toffe zomerchallenge van De Fontein (#fonteinzomerlezen) ontving ik Tot snel en Dromen van Italië. Die eerste heb ik al gelezen en die tweede hoop ik snel te lezen!

Van HarperCollins ontving ik het nieuwste boek van Marijke Vos en de cover is zo, zo mooi! Ik ben er op dit moment in bezig, dus de recensie lees je hier snel!

En als laatste ontving ik op de valreep van mei het laatste boek van de Moose Springs serie van Sarah Morganthaler. Ik heb genoten van de voorgaande delen, dus dat belooft veel goeds voor Droomuitzicht.

Van Janneke kreeg ik Het zwembad van Libby Page, een boek dat ze per ongeluk dubbel had. Ik ben van plan om ‘m snel te lezen, zodat mijn TBR ook niet onnodig groeit! 🙂

In januari bestelde ik drie boeken bij de boekhandel. Eén daarvan was Daar waar de rivierkreeften zingen, de midprice versie in een nieuw jasje. Het boek zou eigenlijk halverwege januari verschijnen, maar was verplaatst naar juni. Begin mei lag ‘ie onverwachts eerder op de mat. Het is een van de mooiste boeken die ik vorig jaar heb gelezen, dus ik wilde ‘m graag in de kast hebben!

Ik had nog een boekenbon van mijn kerstpakket en ik besloot daarvan Sex & Vanity van Kevin Kwan en Verliefd op Europa van Roëll de Ram te bestellen. Allebei zien ze er zo mooi uit. De recensies lees je van beide boeken snel online!

Zelf bestelde ik People We Meet On Vacation, het nieuwe boek van Emily Henry. Vorig jaar heb ik enorm genoten van Stranddagboek, dus haar nieuwste boek wilde ik direct lezen! Ik heb ‘m ook al gelezen en ik zal binnenkort mijn recensie delen via IG!

Tijdens een dagje met Jennifer in Deventer gingen we alle boekwinkels af en ik kocht Een royale vergissing, wederom een heel erg fijn boek van Julia Quinn!

En van Jennifer kreeg ik tijdens ons dagje Hallo nu van Jenny Valentine. Vroeger heb ik de boeken van Valentine echt verslonden, dus extra leuk dat ik nu dit boek van haar kreeg.

Welke boeken heb jij in mei toegevoegd aan jouw kast?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Wat een heerlijke boekenbuit. Diverse boeken (waaronder die van Marijke, Charlotte en de twee boeken van Fontein) staan nog op mijn TBR. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.