10 truths en een dare – Ashley Elston

Anderhalf jaar geleden heb ik enorm genoten van 10 blind dates, een hilarisch over de top verhaal over een (te) gekke familie, een groepje tieners en veel ongemakkelijke momenten. Nu is de auteur van dit boek met een soort van vervolg, namelijk 10 truths en een dare. Ik mocht een exemplaar ontvangen en je leest vandaag mijn recensie!

Olivia staat op het punt om af te studeren, wanneer ze erachter komt dat ze één onderdeel van haar studie nog niet heeft afgerond. Vrijwilligerswerk bij een plaatselijk golftoernooi zou haar uit de brand moeten helpen om ervoor te zorgen dat ze nét op tijd alles in orde heeft. Ze moet er dan alleen wel voor zorgen dat ze dit geheimhoudt voor haar grote nieuwsgierige familie die via een app ook nog eens elke stap kan volgen die Olivia zet. Gelukkig kunnen de andere leden van het Fab Four-team Sophie, Charlie, en Wes, haar helpen dit geheim te bewaren. Wat kan er nog gebeuren nu Olivia’s partners in crime ook nog eens een goed plan hebben? Of schoppen de golfers en die knappe, maar vooral onbereikbare jongen toch haar hele plan in de war?

Waar ik 10 blind dates echt een ultiem kerstverhaal vond, is 10 truths en een dare het ultieme zomerboek. Dit boek is net zo hilarisch en fantastisch als de voorganger. Niet zo gek dat ik dit boek in één dag heb uitgelezen, haha. En ja, dit boek is af en toe een beetje apart en redelijk over de top, maar het past tegelijk ook compleet bij het verhaal. Het verhaal – eigenlijk meer een avontuur – is echt eentje die je deze zomer wilt lezen in de tuin, op het strand of aan het zwembad.

Ook is het boek enorm lief en schattig. Je hebt al kennis kunnen maken met de bijzondere, grote familie van Olivia in 10 blind dates (de hoofdpersoon Sophie uit dat boek is het nichtje van) en ik heb zo genoten van de capriolen van die te gekke familie. Hoewel ik er eerlijk gezegd zelf niet aan moet denken om zoveel bemoeizuchtige familieleden in mijn nek te hebben, is het wel een feestje om er over te lezen.

De liefde voor familie, de onvoorwaardelijke steun van Olivia’s vrienden maakt dit boek echt een must read. Ik ging als een speer door het boek heen omdat ik verder wilde lezen, maar aan de andere kant vond ik het ook jammer dat ik zo snel door het boek heen vloog. Deze auteur heeft laten zien hoe je vriendschap en liefde voor familie op papier moet zetten.

Als je hebt genoten van 10 blind dates dan ga je dit boek ook fantastisch vinden. Heb je dat boek nog niet gelezen? Geen ramp, je kunt dit boek ook prima los lezen. Kun je 10 blind dates bewaren voor kerst! 😉 Geloof me, lovely people, deze wil je deze zomer lezen!

Stond dit boek al op jouw TBR?

Liefs,
Marleen

Titel: 10 truts en een dare ♥ Auteur: Ashley Elston ♥ Uitgeverij: Best of YA
Aantal pagina’s: 235 ♥ ISBN: 9789000376407 ♥ Waardering: ****
Ik heb dit boek mogen ontvangen als recensie-exemplaar, dankjewel Best of YA!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.