WIN: 3 maanden Kobo Plus (Favoritez 3 jaar) [GESLOTEN]

Hoera! Favoritez bestaat deze week drie jaar! Afgelopen week verscheen er al een hele toffe winactie online (je maakt nog steeds kans!), maar vandaag kom ik nog met een hele toffe winactie! In samenwerking met Kobo Plus mag ik drie (!) van jullie heel erg blij gaan maken met drie maanden Kobo Plus! Drie maanden lang de leukste, mooiste boeken lezen, hoe tof?! Vandaag deel ik 3x 3 tips (om lekker in de sfeer te blijven) en vertel ik je hoe je kans maakt!

Sinds ik vorig jaar voor de eerste keer Kobo Plus uitprobeerde ben ik fan. Kobo Plus is een e-bookabonnementenservice en een samenwerking tussen Kobo en bol.com. Ik probeer regelmatig een maandje aan te zetten zodat ik weer een aantal toffe titels kan lezen. Aangezien ik regelmatig de tofste boeken binnen krijg en ik ook een behoorlijke kast vol ongelezen boeken heb moeten die natuurlijk ook gelezen worden, heb ik het niet altijd aanstaan. Maar zoals je in dit artikel kunt lezen ben ik echt een grote fan en vandaag mag ik drie andere mensen hopelijk ook fan maken!

Om een beetje in de sferen te blijven (want hoera, drie jaar Favoritez!) deel ik drie lijstjes met drie aanraders. Zodat je gelijk wat inspiratie hebt als je een van de abonnementen wint.

Drie heerlijke trilogieën:
♥ De Renegades van Rebecca Yarros (yes, je maakt ook kans op de fysieke exemplaren, maar mocht je die niet winnen kun je ze alsnog lezen met Kobo Plus)
♥ Hof van doorns en rozen van Sarah J. Maas (O, mensen, die serie!)
♥ De Onbreekbaar-serie van Lisette Jonkman (Heel veel liefde voor Ferdi!)

Dat zijn in ieder geval al negen boeken die je achter elkaar kunt verslinden (altijd fijn!). Mocht je de schrijfstijl van Lisette Jonkman fijn vinden, al haar andere boeken staan er ook op!

Drie hele fijne standalones: 
♥ Mijn belofte aan jou van Colleen Hoover (leg de zakdoekjes ook maar klaar)
♥ Ik ben je niet vergeten van Christina Lauren (heel veel hartjes voor deze dames)
♥ Baguette met jam voor twee van Wendy Brokers (het perfecte zomerboek!)

Drie boeken van mijn favoriete auteurs allertijden. Daarnaast staan er ook een aantal andere boeken van deze auteurs op, dus kun je gelijk verder als de schrijfstijl je bevalt! Klinkt goed, toch?

Drie vette aanraders met diversiteit: 
♥ De geur van groen van Pamela Sharon (met een blind meisje dat echt heel mooi geschreven is)
♥ Top Secret van Sarina Bowen & Elle Kennedy (een M/M romance (met twee mannen) in het Engels die echt heel, heel tof is!)
♥ Zoen me tot ik zwicht van Helen Hoang (met een autistisch hoofdpersoon, zo’n romantisch verhaal!)

Omdat het deze week Pride Week is en vandaag de Gay Pride in Amsterdam, een lijstje helemaal in thema!

Genoeg om te lezen! Ben je op zoek naar nog meer aanraders? Snap ik, want in drie maanden kun je (hopelijk) heel veel lezen! Ik schreef al eerder artikelen met 12 aanraders, 9 Engelse aanraders en 11 toffe titels. Wil je meer weten over hoe het allemaal werkt en welke boeken je nog meer kunt lezen? Hier vind je alle informatie!

Hoe maak je kans?
Nu kan het niet anders dan dat je heel enthousiast bent geworden en het liefst vandaag nog wil beginnen met lezen. Dat komt goed uit, want ik mag drie mensen heel erg blij gaan maken met een abonnement voor drie maanden onbeperkt lezen. Maar wat moet je daar voor doen?

Je kunt meedoen via Instagram en Facebook (doe je bij beide mee, dan maak je dubbel kans).

Via Instagram: Volg Favoritez op Instagram, reageer onder de foto dat je meedoet en deel de foto in je stories. Natuurlijk mag je de foto ook delen op je eigen feed (graag zelfs ;)). 

Via Facebook: Volg Favoritez op Facebook, reageer onder de Facebookpost (dus niet hieronder in de reacties), deel het bericht en vergeet mij niet te taggen, that’s that! (Zorg wel dat je account op openbaar staat zodat ik ook kan zien dat je het hebt gedeeld)

Deze winactie loopt tot zaterdag 16 augustus 2019, 23:59 uur. Daarna kies ik op Instagram en Facebook drie winnaars. De winnaars worden daar ook bekend gemaakt. 

Heel veel succes en wie weet kun jij straks drie maanden lang genieten van zoveel moois dat Kobo Plus te bieden heeft!

Liefs,
Marleen

PS. Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met Kobo Plus en bol.com. 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.