This month’s Favoritez #35 – juli 2019

Juli was een fijne maand. Met een stedentrip naar Wenen, veel leestijd in de trein en in de tuin en wat uitjes. Heerlijk! Lees je gezellig mee?

Onze maand begon in Wenen. Wij waren voor vijf dagen in de Oostenrijkse hoofdstad en ik kan je zeggen, dat was een heel fijn begin van de maand! Inmiddels zijn er twee artikelen over onze stedentrip online verschenen, een lijstje met hotspots en een lijstje met fijne tips!

Ik kreeg vorige maand veel boeken binnen, dus dat betekent boekfoto’s maken! Ik probeer altijd één keer per week alles in een keer te fotograferen! En dan ziet het bed er zo uit, haha!

Op een zondag kregen we familie op visite en speciaal daarvoor maakte ik cheesecake. Ik maakte deze mini witte chocolade cheesecake met aardbeien, aan de hand van de bakmix van OhMyFoodness. Vette aanrader en heel erg makkelijk!

Ik was aanwezig bij de JLA Release party bij Zomer & Keuning en het was een hele fijne en gezellige middag. We kletsten over de boeken van Jennifer L. Armentrout, er was een quiz, gebakjes en stemactrice Jantine van den Bosch vertelde over het inspreken van boeken. En we gingen niet met lege handen naar huis, want in onze goedgevulde goodiebag zat onder andere het nieuwste boek van Armentrout, The Darkest star. Dankjewel Z&K!

Samen met Vin ging ik een zaterdag naar Amsterdam. We winkelden een beetje, gingen lunchen aan het Spui en eindigden uiteindelijk door een enorme regenbui in de bioscoop haha. Heerlijke dag!

Op 10 juli verscheen Leven met een leugen, het nieuwste boek van Wendy Brokers. Ik ging naar de boekpresentatie in Ijsselsteijn en het was zo leuk om er bij te zijn! Met een select gezelschap beantwoordde Wendy vragen en signeerde ze haar boeken. Voor de Feelgood Club schreef ik er een artikel over! Ik heb alleen geen foto’s gemaakt #boekbloggervanniets.

In juli was het warm. Heel erg warm. Waar kon probeerde ik zoveel mogelijk buiten te lezen in onze fijne lounge set. Ik ging vooral ‘s ochtends op tijd naar buiten en las dan een boek voordat het echt te warm werd, haha! Ik hou van dat soort zomerse momenten!

En daarnaast las ik ook echt heel veel in de trein. Ik kreeg vorige maand bijna asociaal veel boeken binnen en die heb ik ook bijna allemaal direct gelezen (heel erg fijn). Mijn boekenbuit verschijnt aanstaande woensdag online, maar bereid je voor op heel veel toffe boeken!

Yes, Eten op rolletjes was in Deventer en we gingen langs. We hebben heerlijk gegeten en vooral het toetje was een favoriet! Daarnaast was het ook gewoon heel erg gezellig. Lekker kletsen, mensen kijken, goede muziek, wanneer mogen we weer?

Deventer 💕 Ik hou van onze stad!

Het was zo zo warm en ook lieve Mango had het zwaar. Daarom kwam hij regelmatig even binnen afkoelen voor de ventilator of hij ging uren op zijn plekje achter zijn hok liggen. Ik had zoveel medelijden met het ukkie, arm ding!

Uiteraard gingen we naar de bioscoop in juli met onze movie pass. We zijn elke zondag naar de sneak preview gegaan, maar die vallen allemaal stuk voor stuk tegen. We gingen zelfs drie keer op rij in de pauze naar huis. De films? The dead don’t diePlaymobil the movie en The Professor. Zonde, maar hopelijk wordt augustus beter!

Zoals je misschien weet werk ik in Almere en we gaan elke pauze even een rondje door de stad. Vaak halen we koffie, maar soms lopen we iets verder. In het zonnetje besloten we iets verder te gaan en we kwamen bij het water. Over het algemeen vind ik Almere geen hele mooie stad, maar het nieuwe stadscentrum aan het water is toch wel heel erg gaaf, haha!

En wauw, ik heb eindelijk weer geschreven! Het heeft bijna 4,5 maand geduurd, maar ik heb er weer een hoofdstuk uitgeknald. Anderhalf hoofdstuk zelfs. Ik besloot een ochtendje in de bibliotheek te gaan schrijven en dat wierp dus duidelijk zijn vruchten af. Het is mijn doel om dit manuscript voor onze vakantie in Zuid Afrika af te hebben, hopelijk lukt het!

En samen met lieve Lars, een collegaatje van Starbucks, ontdekte ik een nieuwe hele toffe plek in Deventer. Het was heel erg gezellig en we hebben weer uren bij gekletst. Mocht je ooit in Deventer zijn, ga dan lunchen/taart eten/dineren bij St. Maxime, echt een hele toffe hotspot!

Yes, ik hou van dit soort fijne zomerse maanden. Ik ben heel benieuwd wat augustus gaat brengen. In ieder geval gaan we nog een paar dagen naar Champagne in Frankrijk en ik hoop weer lekker veel te lezen!

Hoe was jouw maand?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Wat toevallig! Wij gingen vandaag lunchen bij St. Maxime. We zagen die taart contact passeren en die zag er heerlijk uit! Die onthoud ik voor een volgende keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.