De 5 meest gelezen artikelen van 2016

De laatste week van het jaar is inmiddels aangebroken en daarom vond ik het tijd om eens terug te blikken op het afgelopen jaar. Afgelopen vrijdag vond je al een overzichtje van de geweldige reizen die ik in 2016 heb gemaakt en de rest van deze week lees je tot zaterdag elke dag  een terugblikkend artikel op de blog! In 2016 begon ik met bloggen (en ik geniet nog elke dag) en mijn blog bestaat nog niet zo lang. Toch wil ik vandaag eventjes terugblikken op de artikelen die de afgelopen maanden het meest gelezen zijn. 

Op 1 augustus ging mijn blog de lucht in en sindsdien post ik elke week 4 artikelen. Op maandag verschijnt een recensie, op woensdag een willekeurig artikel, op vrijdag lees je iets over reizen en zondag staat vaak in het teken van iets persoonlijks. Om het jaar op een leuke manier af te sluiten ploos ik de blog door op zoek naar een de artikelen die het meest gelezen zijn. En dit zijn ze geworden:

1. De winactie van Oprecht van Colleen Hoover
Het is waarschijnlijk niet zo heel raar dat een winactie hoog scoort in een lijstje met populaire artikelen. Zeker als je nog niet zo heel groot bent als blog. Eind oktober gaf ik een exemplaar van het boek Oprecht weg en dat artikel werd heel vaak bekeken! Ik kreeg leuke reacties en ik heb iemand heel blij gemaakt met dit boek. Ontzettend leuk!

2. Tips voor in Zwolle
Zelf vind ik dit heel bijzonder, maar het artikel met 6x tips voor in Zwolle is het op een na best bekeken artikel van dit jaar. Ik vind het erg gaaf dat ik mensen wat tips heb kunnen geven voor een gezellig dagje in deze stad. Deze statistieken zorgen er ook voor dat ik heel veel zin heb om leuke spots in andere steden te gaan uitdiepen. Binnenkort een versie van Deventer?

3. De recensie van Voor altijd… gezien van Marie Force
Ik had niet verwacht dat een recensie hoog zou eindigen, maar de recensie van dit heerlijke feelgoodboek eindigt op nummer 3! De reden hierachter zou kunnen zijn dat er niet veel recensies van dit boek online staan. Zelf had ik nog niet echt van deze serie gehoord, dus ik hoop dat ik met mijn blog de liefde voor dit boek iets groter heb gemaakt!

4. Leuke series om samen met je vriend te kijken
Het lijstje met toffe series om samen te kijken is ook erg populair, want het is ook moeilijk om een leuke serie te ontdekken die jullie beide leuk vinden! In dit lijstje deelde ik allerlei series die mijn vriend en ik samen hebben gekeken dus allemaal eigen ervaringen! Welke serie vind jij leuk?

5. Blogs die mij inspireerden om te gaan bloggen
Honestly, ik had verwacht dat dit artikel nog veel hoger zou staan! Begin november schreef ik een post met daarin 4 bloggers die mij inspireren en inspireerden om überhaupt te gaan bloggen. Vier hele toffe meiden die allemaal, stuk voor stuk, een hele mooie blog hebben! Zeker waard om een kijkje te nemen als je dat nog niet gedaan hebt.

Dit waren de vijf meest gelezen artikelen. Gek genoeg waren dit niet allemaal de artikelen die ik het leukst vond om te schrijven (natuurlijk geniet ik van elk artikel, maar dat is een ander verhaal). Zo vond ik het bijvoorbeeld heerlijk om een artikel over mijn favoriete schrijfster Jojo Moyes te schrijven. Helaas is dit artikel helemaal niet zoveel gelezen en staat het bijna onderaan!

Ook het artikel over de Deventer Boekenmarkt is niet heel populair. Waarschijnlijk is dit te wijten dat ik toen nog maar net was begonnen met Favoritez, maar toch! 😉

Ik ben heel benieuwd wat 2017 gaat brengen op het gebied van bloggen. Ik heb wat ideeën voor veranderingen in mijn hoofd die ik binnenkort wil doorvoeren en ik hoop natuurlijk groter te worden in het nieuwe jaar. Stay tuned voor nog heel veel nieuwe en leuke artikelen volgend jaar!

See you then! 

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.