Boekenbuit oktober 2021

Oktober ging over het algemeen heel erg goed als het ging om weinig nieuwe boeken toevoegen. Tot de laatste week, oeps! Ik bestelde namelijk vier nieuwe boeken bij Blossom Books in de B-sale. Daarnaast kreeg ik ook een mooi stapeltje recensie-exemplaren. Kijk je mee?

Begin oktober kreeg ik het achtste en laatste deel in de Bridgerton serie binnen. Ook het verhaal van Gregory was enorm fijn. Hier lees je mijn recensie van Een man van stand.

In september ontving ik al een digitaal recensie-exemplaar van Heb je het al gehoord? voor de blogtour, maar in oktober viel ook de paperback op de mat! Hier lees je mijn recensie.

Van Zomer & Keuning kreeg ik niet veel later het nieuwste boek van Colleen Hoover, Layla! Ik was er zo enorm nieuwsgierig naar, want CoHo is natuurlijk altijd een goed idee! Mijn recensie lees je hier.

Yes, een nieuw boek van Jenny Colgan! Het eilandhotel is het vierde deel boek over het eiland Mure en ik keek er zo naar uit. Het is tevens ook mijn eerste kerstboek, dus let’s read! Mijn recensie lees volgende week online!

Ik werd halverwege oktober verrast door Ambo | Anthos. Ik kreeg een superleuk pakketje waar onder andere Het eiland van Libby Page in zat. Het was mijn eerste kennismaking met deze auteur. Het was geen boek dat ik snel zou oppakken, maar ik heb geen spijt dat ik het boek heb gelezen. Mijn recensie verschijnt deze week online.

Ook lag eind oktober het tweede deel in de Heartstopper serie in de bus. Het was wederom een feestje, mijn recensie lees je hier!

Via Marktplaats kocht ik De genezer van Zalindov. Deze limited edition van Boekerij was een beetje langs me heen gegaan, totdat Jennifer me daarop wees, dus extra fijn dat ik ‘m voor een leuk prijsje kon overkopen!

Tijdens onze date in Deventer kreeg ik van Jennifer, Een verrukkelijk fiasco. Heel lief en ik ben heel benieuwd naar het boek! Mijn recensie lees je snel online.

En toen was het tijd voor een B-sale bij Blossom Books. Normaal gesproken koop ik altijd een aantal boeken bij hun kraam tijdens de Deventer Boekenmarkt, maar die ging ik al 2 jaar niet door. Gelukkig was er een online B-sale en ik zat er klaar voor op vrijdagochtend om 11:00. Ik had een lijstje van 4 boeken en 3 van de 4 hadden ze! Ik kocht Wat als dit het is (al gelezen, maar het boek is cute), De erfenis (ook al gelezen, maar ik wilde het boek graag in mijn kast hebben),De goddelozen (deel 1 staat nog ongelezen kast, whoops) en De hel (zo benieuwd naar deze klassieker!). Zo blij met deze vier!

En als laatste voegde ik nog The Love Hypothesis toe. Dit boek stond al weken op mijn to buy lijstje en toen ‘ie voor bijna niets bij Amazon te koop was heb ik ‘m besteld! Yay, happy me!

Welke boeken heb jij toegevoegd aan jouw kast?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.