De emancipatie van de verborgen pareltjes #5

Ongelofelijk, de laatste editie van de emancipatie van de verborgen pareltjes is alweer twee jaar geleden! Vandaag lees je een 5e lijstje met drie boeken die wat mij betreft absoluut meer aandacht verdienen. Geïnspireerd door Vivian van The Book Review zet ik in deze reeks boeken in het zonnetje die bijvoorbeeld al wat ouder zijn of die bij verschijning niet superveel aandacht hebben gekregen. En wie weet, misschien ontdek jij wel een nieuw favoriet boek!

Ik heb een naam van Chanel Miller
Dit boek las ik vorige maand en het is echt een van de indrukwekkendste boeken die ik ooit heb gelezen. Ik schreef er een instagramreview over die je hier kunt lezen, maar geloof me, dit boek wil je echt, echt lezen. Het boek brak mij op zoveel punten, maar de schrijfstijl van Chanel en haar kracht heelde mijn hart net zo goed. Mocht je nog niet overtuigd zijn, lees dan deze quote en bestel vervolgens het boek:

We dwingen haar om zich achter de oren te krabben wat dit voor zijn leven gaat betekenen, ook al heeft hij er nooit bij stil gestaan wat zijn daden met haar doen.

De L van Liefde van Kate Clayborn
Dit boek is enorm populair in de VS en ik had al heel veel voorbij zien komen als Love lettering. Pas toen ik het boek in huis had van de bibliotheek zag ik pas dat De L van liefde de vertaling is van dit boek! In Nederland heeft het boek wat mij betreft nog lang niet genoeg aandacht gehad, dus daarom vind ik dat dit boek echt in dit rijtje thuishoort! Het boek overtrof al mijn verwachtingen en komt echt gevaarlijk dicht in de buurt van perfectie. Daarnaast heeft het boek een originele invalshoek met het handletteren én bevat het boek een twist die ik absoluut niet zag aankomen. Kortom, lezen die hap! Wacht ik intussen totdat Uitgeverij de Fontein het vervolg gaat vertalen, haha!
Hier lees je mijn recensie! Het boek is ook te lezen met Kobo Plus!

Het licht dat we verloren van Jill Santopolo
Dit boek heb ik heel recent gelezen en is ook al wel een oudje. Het boek verscheen in 2017 en ik ben pas een paar maanden geleden op het bestaan van dit boek gestuit. Het boek is helaas niet meer gemakkelijk te verkrijgen als paperback, maar het e-book is nog wel te verkrijgen. Daarnaast is de kans ook groot dat je bibliotheek ook een exemplaar in huis heeft. Met een bijzondere schrijfstijl, onderhuidse spanning en een hartverscheurend draadje dat je niet zal loslaten. Ik zag dat de auteur nog meer boeken heeft geschreven, dus wie weet zal Prometheus die ook naar Nederland halen als dit boek weer wat meer gelezen wordt!
Mijn recensie verschijnt binnenkort online!

Welk boek verdient volgens jou meer aandacht? En heb je al een van bovenstaande boeken gelezen?

Liefs,
Marleen

Lees hier de andere edities van De emancipatie van verborgen pareltjes:

Verborgen pareltjes #1 met Prachtige rampspoed, Gestolen onschuld en Eerste steen rechts
Verborgen pareltjes #2 met De perfecte moordenaar, Perfect chemistry en Geachte mr. Knightley
Verborgen pareltjes #3 met Ik zonder jij, Methode 15/33 en Geluk bij een ongeluk
Verborgen pareltjes #4 met Makkelijk, Nog vijf dagen en Ga niet weg

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.