10x fijne romans om dit voorjaar te lezen

Ik ben altijd op zoek naar fijne boeken om te lezen. Nieuwe boeken verschijnen altijd snel op mijn radar, ik heb verschillende lijstjes en mapjes met boeken die ik nog wel eens wil lezen. Kortom, altijd op zoek naar fijne inspiratie. Juist in deze gekke tijden vind ik het heerlijk om lekker te verdwijnen in een fijne roman. Vandaag deel ik daarom een lijst met 10 fijne romans om dit voorjaar te lezen.

Onderstaande lijst is een mix tussen wat oudere boeken en nieuwe boeken. Wist je dat je bij Boekenkraam heel erg goed terecht kunt om fijne romans voor een leuke prijs te scoren? Ik bestel daar af en toe een paar fijne boeken en ik kijk daarnaast regelmatig naar hun aanbod. Het aanbod romans op Boekenkraam is enorm, dus naast de meeste onderstaande titels zijn er nog duizenden andere boeken te vinden waarmee jij je absoluut niet zult vervelen! Hier kun je je nieuwe boeken bestellen!

Heerlijk duurt het langst van Jill Mansell
De boeken van Jill Mansell zijn 100% geschikt om in het voorjaar te lezen. Heerlijk duurt het langst is mijn favoriete boek van Mansell tot nu toe. De boeken van Mansell smaken altijd naar meer. Dit is een heerlijke feelgood, die je absoluut dit voorjaar (of deze zomer) wilt lezen. In mijn recensie lees je waarom jij dit boek wilt lezen!

Waarschijnlijk is het liefde van P.Z. Reizin
Oké, eerlijk gezegd heb ik dit boek zelf nog niet gelezen, maar het staat al wel eeuwen op mij te wachten. Dit boek hoort echt in dit rijtje thuis en ligt zelf ook op mijn TBR stapeltje voor dit voorjaar. Waarschijnlijk is het liefde is een romance, met een originele twist en daar hou ik wel van! Nu al zin in, joh!

Om nooit te vergeten van Sarah Jio
In dit nieuwste boek van Sarah Jio heeft de auteur het heden en verleden op een mooie manier afgewisseld en vooral het begin van dit boek vond ik fantastisch.  De emoties zijn goed op papier gezet, dus zeker een aanrader voor dit voorjaar! Hier lees je mijn recensie!

De ‘Het begint met een…’-serie van Kelly Moran
Hoewel er van deze serie geen recensies online staan op de blog, ben ik wel absoluut fan van deze boeken van Kelly Moran. Het begint met een blik, Het begint met een kus en Het begint met een nacht zijn alle drie voor een leuke prijs te koop op Boekenkraam (geloof me, dat wil je!) en ben je gelijk goed op weg om het vierde en vijfde deel te lezen die in de zomer gaan verschijnen.

Onvoorwaardelijk van Colleen Hoover
Net zoals de boeken van Vi Keeland zijn de boeken van Colleen Hoover ook altijd een goed idee. Een van mijn favorieten – en een wat oudere titel – is Onvoorwaardelijk. Met dit prachtige, emotionele boek kun jij het ongetwijfeld niet droog houden. Geloof me, wil je lezen!

Liefde met vertraging van Laura Jane Williams
In deze fijne roman heeft de auteur twee heerlijke personages neergezet, inclusief een flinke dosis dramatische ironie. Misschien mag er net iets meer vaart inkomen, maar dat zorgde absoluut niet voor minder leesplezier. Ik zou dit boek zelfs wel verfilmd willen zien! Mijn recensie lees je hier!

Tegen beter weten in van Charlotte de Monchy
Charlotte de Monchy is een van mijn favoriete auteurs van Nederlandse bodem en ik denk dat haar laatste boek van vorig jaar, Tegen beter weten in, mijn favoriet is. Maar goed, met elk boek lijkt ze beter te worden, dus mijn verwachtingen voor haar nieuwste boek dat in mei verschijnt zijn ook erg hoog. Een absolute aanrader voor dit voorjaar!
Mijn recensie lees je hier.

Ik pleit voor jou van Marijke Vos
Nog zo’n auteur die heerlijk kan schrijven. Ik kijk stiekem uit naar haar nieuwste boek, maar mocht je haar vorige pareltje nog niet hebben gelezen, op Boekenkraam scoor je ‘m voor een leuk prijsje! Twee advocaten, drama en een heerlijke aantrekkingskracht, must read dus!

Het mooie van ons van Kristen Proby
Ben je dit voorjaar op zoek naar iets meer erotisch? Ook heel begrijpelijk! Ik kan je in die gevallen de boeken van Kristen Proby van harte aanbevelen. Niet super origineel, maar wel met een verslavende schrijfstijl. De serie is inmiddels compleet en o.a. Het mooie van ons is te koop op Boekenkraam.

Rood, wit en koningsblauw van Casey Mcquiston
Als laatste tip ik je graag een van mijn favoriete boeken van vorig jaar, namelijk Rood, wit en koningsblauw. Dit boek heeft alles wat je zoekt in een verslavende roman en je wordt geheid verliefd op de twee hoofdpersonen. Een absolute must read als je het mij vraagt!

Hopelijk heb je wat fijne inspiratie opgedaan en kom je zo lezend het voorjaar door. Wat is jouw tip voor een fijne spring read?

Liefs,
Marleen

Deze advertorial is in samenwerking met Boekenkraam tot stand gekomen.

Bovenstaande boeken zijn verkrijgbaar op Boekenkraam. Let wel op, het aanbod op Boekenkraam kan verschillen. Sommige boeken zullen niet oneindig leverbaar zijn, maar er komen natuurlijk altijd nieuwe boeken bij.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.