Boekenbuit mei 2020

Wow, wat was mei een heerlijke maand qua nieuwe boeken. Ik heb een stapeltje boeken toegevoegd waar ik allemaal enorm naar uit keek. Daarnaast kreeg ik ook mijn prijs van de schrijfwedstrijd van Boekhandel Stevens binnen. Ik heb bijna alle boeken gelezen, maar dat was niet zo goed voor mijn TBR van mei, haha! Lees je gezellig mee?

We beginnen weer met de recensie-exemplaren! Ik ontving in mei twee recensie-exemplaren en dat waren Girl, stop apologizing van Rachel Hollis en Verlies me. Niet. van Laura Kneidl. Van beiden staat de recensie al online.

Zoals ik hierboven al schreef kreeg ik in mei ook mijn prijsje binnen van de schrijfwedstrijd van Boekhandel Stevens. Eh, schrijfwedstrijd? Yes! In april schreef deze leuke boekhandel in Hoofddorp een schrijfwedstrijd uit waarbij je een kort verhaal moest schrijven op maximaal 4 velletjes wc-papier. En ik won! Hier kun je mijn verhaal teruglezen. Ik ontving een boekenbon van €25,- en ik koos daar De beminde van Kiera Cass en Nu of nooit van J.A. Redmerksi uit. De recensie van die eerste staat al online, de recensie van de NA komt binnenkort!

Van de boyfriend kreeg ik in mei ook nog twee boeken als bedankje voor het helpen met studeren, superlief! Ik kreeg Rich People Problems, het derde en laatste deel in de bizarre en hilarische serie van Kevin Kwan en Een nieuw begin, een boek speciaal voor een leven tijdens en na corona! Kan niet wachten om deze te lezen!

Daarnaast kocht ik ook nog een paar boeken. Tijdens een rondje in de stad kocht ik Tegen beter weten in, het nieuwste boek van Charlotte de Monchy. Zo’n fijn boek weer, een van mijn favoriete Nederlandse auteurs!

Daarnaast verscheen op 19 mei wereldwijd het nieuwste boek van De hongerspelen en ik bestelde het boek bij de lokale boekhandel (wel via Libris). Ik had een boekenbon gekregen van het werk en die heb ik dus heel goed gebruikt! De recensie verschijnt snel online!

Zoals ik vorige week al schreef in mijn boekenwishlist staan de paperbacks van Onbreekbaar van Lisette Jonkman op mijn TBR! Ik had nog een bol.com bon liggen en dus heb ik het eerste deel besteld, ik kan niet wachten totdat ze allemaal in de kast staan te shinen!

Welke nieuwe boeken heb jij toegevoegd in mei?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Wauw, wat een prachtige stapel weer! Ik voegde in mei o.a. Verlies me. Niet., Buren with Benefits en twee boeken uit de Cockelberry Bay-reeks aan mijn boekenkast toe.

  2. Ik kocht ook ‘De ballade van slangen en zangvogels’ van Suzanne Collins. Ik kocht ook het eerste deel van de Virgin River serie van schrijfster Robyn Carr. Dit boek had ik al eerder geluisterd via Storytel, maar ik wil het ook gewoon zelf lezen 🙂

    Ik kreeg ook een aantal boeken als recensie-exemplaar toegestuurd en ik las een rijtje boeken via Kobo Plus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.