Boekenbuit april 2022

April gaat voor mij niet in als de beste leesmaand ooit, eerder de slechtste haha. Wel voegde ik een mooi aantal boeken toe aan mijn kast. Een groot deel van die boeken heb ik al gelezen (dus gelukkig is mijn TBR niet heel erg gegroeid). Lees je gezellig mee?

April begon met het nieuwe boek van Wendy Brokers! Ik heb dit boek twee jaar geleden al gelezen, maar zo tof dat nu eindelijk in de winkels ligt! Hier lees je mijn recensie!

Van AW Bruna ontving ik het nieuwe boek van Lianne Keemink, Je kunt het (doen!). Ik was er heel benieuwd naar en het boek stelde niet teleur.

Yess, een nieuw boek van Julia Quinn. Haar boeken lees ik automatisch, dus Een officier en een heer mocht niet ontbreken, toch? Check mijn recensie hier!

Verrassingspost is toch altijd wel beste hoor! Van Blossom Books ontving ik als verrassing hun nieuwste klassieker, namelijk Zorro. Het boek ziet er fantastisch uit en het duurde niet lang voordat ik hier in begon. Mijn recensie staat inmiddels online.

Toen we terugkwamen uit London lag Halsoverkop bij de buren voor mij klaar. Ik keek echt enorm uit naar het nieuwe boek van Kate Clayborn. Mijn recensie verschijnt vrijdag online.

De charmante schurk kreeg ik van Xander Uitgevers en ik heb er zo enorm veel zin in, maar ik zit nog teveel in mijn Turkse serie rabbit hole om er compleet in te duiken. De recensie verschijnt hopelijk heel snel online!

En als laatste ontving ik Over Emma, het nieuwe boek van Rosie Walsh. Na Zeven perfecte dagen ben ik hier heel benieuwd naar!

In London ben ik in heel veel boekwinkels geweest en uiteindelijk ging ik met vier boeken naar huis (meer paste niet in mijn tas helaas, haha). Ik kocht A Brush With Love in Notting Hill, The Fine Print en Ace of Spades bij een random Waterstones in de stad en de laatste avond kocht ik nog All the Feels bij de grote Waterstones op Piccadilly Circus. Happy Bookworm!

Welke boeken heb jij gekocht of gekregen in april?

Liefs,
Marleen

PS. Het kan zijn dat je vanmorgen al eerder een mail hebt gekregen over het nieuwe artikel, er ging iets mis, oeps!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.