Boekenbuit oktober 2018

Vorige maand mocht ik mij echt meerdere keren in mijn handjes knijpen toen er weer een heel tof pakketje op de deurmat lag. Er zijn zo ontzettend veel mooie, toffe en fantastische boeken mijn kant opgekomen, wauw! En het leuke is, ik heb ze bijna allemaal al gelezen (en ook al gerecenseerd) dat ik je er ook van alles over kan vertellen! Kijk je mee? 

Dankjewel lieve uitgeverijen voor al deze mooie pareltjes! Bovenstaande boeken mocht ik als recensie-exemplaren ontvangen en ze zijn allemaal zo gaaf! Op dit moment ben ik nog bezig in Opal van Jennifer L. Armentrout (ik hoop de recensie vrijdag online te hebben), maar mijn favoriet van dit stapeltje is absoluut De laatste halte van Wendy Brokers. Dit boek heeft mij echt van mijn sokken geblazen! Met The Black Key heeft Amy Ewing de serie echt heel tof afgesloten en Mermaid is een sterke, feministische hertelling van het bekende sprookje De kleine zeemeermin. Mocht je nog op zoek zijn naar een tof boek om deze koude maanden te lezen, kan ik je deze vier boeken echt allemaal aanraden! ♥

Nog zo’n fijn rijtje! Deze drie exemplaren mocht ik ontvangen voor de Hebban Feelgood Club en van twee van deze boeken heb je al een recensie kunnen lezen. Uitzonderlijk van Colleen Hoover vond ik nog mooier dan ik had verwacht en Een dag in december is zo’n heerlijk, lief en fijn kerstboek! Allebei boeken waarvoor je direct naar de winkels zou moeten rennen! Spelregelsis pas voor een artikel in december, dus pak ik deze maand een keertje op. Zodra ik ‘m gelezen heb lees je uiteraard hier de recensie online!

Als laatste voegde ik nog dit dunne, maar o zo belangrijke boekje toe aan mijn boekenkast. Ik kocht Damn, honey tijdens een dagje Zwolle en las het nog dezelfde avond! Dit boek is echt een aanrader voor letterlijk iedereen, jong, oud, man, vrouw, you name it, maar iedereen moet dit lezen.

Zo, een fantastisch stapeltje met nieuwe pareltjes, vind je niet? Ik ben benieuwd wat november gaat brengen!

Welke nieuwe boeken heb jij toegevoegd in oktober?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

  1. Wat een mooie boeken heb je toe mogen voegen aan je boekenkast afgelopen maand! Ik ontving ook Opal, Uitzonderlijk en The Black Key en ik ben heel benieuwd! Welke zou je aanraden om als eerste te lezen? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.