Boekenbuit februari 2021

Februari was natuurlijk #leesuiteigenkast maand, maar dat hield niet in dat ik geen boeken heb toegevoegd, haha. Ik kreeg een paar prachtige recensie-exemplaren, waarvan van een aantal de recensies al online staat. Ook trakteerde ik mezelf op een aantal boeken, kijk je gezellig mee?

Van uitgeverij Volt kreeg ik een exemplaar van Van slag van Meghan Quinn. Mijn quote staat aan de binnenkant, zo tof! Dankjewel Volt, voor de quote en het exemplaar!

Van Boekerij ontving ik het vijfde deel in de Bridgerton serie, De hand van de gravin. Ik keek er echt enorm naar uit en begon dan ook snel met lezen. Mijn recensie lees je al online!

Ik ben ambassadeur voor de Again-serie van Mona Kasten en daarom ontving ik het vierde deel in de serie. Ik heb er ontzettend veel zin in, dus ik ga dit weekend beginnen! Mijn recensie lees je snel online.

Ik werd nogmaals verrast door Uitgeverij Volt, namelijk met een exemplaar van Lief meisje, kwaad bloed, het vervolg op Moordgids voor lieve meisjes. Ik heb het eerste deel vorig jaar in het Engels gelezen, maar het vervolg lag al tijden te wachten, dus zin in.

En als laatste werd ik ook verrast door Uitgeverij de Fontein met de prachtige herdruk van De sterrengever van Jojo Moyes. Mijn recensie staat al een tijdje online, maar dit boek is zo prachtig! Geloof me, dit boek wil je niet laten liggen voor slechts €12,99!

EInd vorig jaar bestelde ik Today, Tonight, Tomorrow, een soort YA-versie van Ik niet op jou. Dat boek is zo ontzettend goed bevallen, dat ik gelijk benieuwd was naar het nieuwe boek van deze auteur. Eind januari verscheen The Ex Talk, en het boek was voor een leuk prijsje te koop via Bol.com. Ik heb er zo zin in om deze te lezen! Mijn recensie lees je binnenkort op Instagram.

Bij Bruna waren de structuur junkie planners in de aanbieding en ik besloot alvast een nieuwe te bestellen. Mijn planner gaat nog zo’n 2,5 maand mee, maar dan ben ik alvast voorbereid. Ze zijn zo fijn!

Toen we een weekend weg in de buurt van Den Haag waren bestelde ik bij De Vries van Stockem het boek Het onzichtbare leven van Addie LaRue, de mooie limited edition van V.E. Schwab, verschenen bij Boekerij. Ik kreeg het boek van Vin, zo lief!

Een heerlijke boekenbuit dus, niet te groot, maar wel met prachtige boeken! #happybookworm

Welke boeken heb jij toegevoegd in februari?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Ik kocht Beter op Reis en Het begint met een nacht, onder het mom van ‘steun de boekhandel’. Daarnaast kocht ik nog een aantal boeken tweedehands en het ebook van The Ex Talk. Ondanks dat ik eigenlijk geen boeken zou kopen, ben ik wel heel blij met mijn boekenbuit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.