Zo ging #LUEK februari en dit is mijn TBR voor maart

Ik schreef het hier al eerder op de blog, februari zou voor mij gedeeltelijk in het teken staan van #leesuiteigenkast maand. Ik had aan het begin van de maand zes boeken klaargelegd. Vandaag vertel ik je hoe deze maand voor mij is gegaan en deel ik gelijk welke boeken ik in maart hoop te lezen. Lees je gezellig mee?

Zoals ik al schreef, ik had zes boeken klaargelegd. Je kunt hier lezen welke boeken dat precies zijn. Ik heb er 4,5 van gelezen en daar ben ik eigenlijk helemaal niet ontevreden over. Ik las Mijn leven undercover, Saint X, Het huis op de klif en Ik kan er net niet bij. Die eerste drie waren oké, maar niet bijzonder. Ze hebben alle drie 3 sterren gekregen. Die laatste vond ik wel heel indrukwekkend! Ik ben op dit moment nog bezig in Het cupcake café, maar ik vind ‘m vooralsnog niet heel denderend.

Ik heb daarnaast ook een aantal nieuwe boeken of boeken op mijn e-reader gelezen en dat was ook heerlijk. Sowieso heb ik in februari niet superveel gelezen (voor mijn doen). Ik heb 15 boeken gelezen (oké, nog steeds wel een leuk aantal haha), maar ik zat vooral het grootste gedeelte van de maand in een verslavende schrijfflow die echt ten koste ging van mijn leestijd. En dat is prima.

Natuurlijk probeer ik in maart verder te gaan met het lezen uit eigen kast. Ik heb in ieder geval twee boeken weer klaargelegd, namelijk Orphan X en Ik heb een naam. Die laatste ligt ‘pas’ sinds januari in de kast, maar wil ik wel graag snel lezen.

Daarnaast wil ik in maart samen met Janneke twee ebooks lezen. Wij hebben aan het begin van dit jaar een TBR opgesteld met boeken die we dit jaar samen willen lezen en The Wedding Date van Jasmine Guillory en De jongens van Nickel van Colson Whitehead stond bij ons beiden al lang ongelezen op onze e-reader. Daar brengen we in maart verandering in!

In februari voegde ik twee boeken toe aan mijn kast die ik nog niet heb gelezen, dus die hoop ik ook te lezen in maart. Dit zijn The Ex Talken Het onzichtbare leven van Addie LaRue. Allebei zo benieuwd naar!

En verder wil ik gewoon lezen waar ik zin in heb. Ik heb een flinke stapel van de bibliotheek die ik hopelijk deels kan tackelen en ik heb een mega TBR op Kobo Plus, dus ik zal me niet vervelen !

Welke boeken wil jij graag lezen in maart ? En heb je mee gedaan aan #leesuiteigenkast ? Hoe is het gegaan ?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.