Mijn TBR voor een extra #LUEK in februari

Een van mijn plannen dit jaar is om meer uit eigen kast te lezen. Dat is eigenlijk elk jaar mijn doel, maar sinds een paar maanden zit ik echt in een fijne flow wat betreft ongelezen boeken uit eigen kast lezen, dat ik daar graag mee door ga. Ik heb daarom voor mezelf een extra #leesuiteigenkast maand gepland, in februari. Niet een hele lange maand, maar hopelijk wel een maandje waarin ik een aantal boeken uit eigen kast kan lezen. Kijk je mee?

Hè? #leesuiteigenkast? Mocht je nieuw zijn of het de afgelopen jaren hebben gemist, maar elk jaar in september is er #leesuiteigenkast, voor de mensen die het leuk vinden om mee te doen. In deze maand probeer je zoveel mogelijk boeken uit eigen kast te lezen, zonder dat je nieuwe boeken koopt of aan je kast toevoegt. De bibliotheek is eigenlijk ook uitgesloten.

Uiteraard mag je helemaal je eigen regels aan #LUEK geven. Nu weet ik bijvoorbeeld al dat ik echt wel nieuwe boeken ga toevoegen aan mijn kast. In februari verschijnen namelijk een aantal boeken waar ik erg naar uitkijk, dus die zal ik waarschijnlijk al gaan toevoegen en ook gelijk (proberen te) lezen.

Ik heb wederom een stapel klaargezet met boeken die al wat langer in mijn kast staan. Ik heb een beetje een onofficiële regel dat boeken pas gelden als ze langer dan 3 maanden in mijn kast staan. Zie hieronder mijn stapeltje!

Ik kan er net niet bij van Sander Verheijen
Dit boek staat als sinds verschijnen op mijn TBR en staat ook al wat jaren in de kast. Voor dit soort boeken is #LUEK echt bedoeld, dus daarom igt dit boek dan ook bovenop mijn stapeltje. Het waargebeurde verhaal van Sander Verheijen lijkt me heel ontroerend en emotioneel, dus kom maar op!

Het bloemenmeisje van Anya Niewierra
Oké, dit is een uitzondering op bovengenoemde regel, want dit boek staat pas sinds december in mijn kast. Dit boek zat in de prachtige koffer die ik kreeg van LS Amsterdam en ik heb heel veel goede verhalen gehoord. Snel in beginnen dus!

Het cupcake café van Jenny Colgan
Dit boek staat ook nog niet heel lang in mijn kast, maar wil ik niet zo lang laten ‘verstoffen’. Dit nieuwe boek van Jenny Colgan is en special die slechts voor €7,99 bij de Bruna te koop is (nog steeds!). Ik hou best wel van de boeken van Colgan, dus ik wil hier snel in beginnen.

Saint X van Alexis Schaitkin
Dit boek kocht ik vorig jaar bij Boekenkraam, maar staat sindsdien wel ongelezen in de kast. Oeps! Ik wil sowieso meer van dit soort boeken lezen dit jaar, dus een goed begin om daar gelijk in februari mee te beginnen, toch? De cover is ook een feestje, dus geen straf om er mee te beginnen.

Mijn leven undercover van Amaryllis Fox
Mijn leven undercover lag op mijn stapeltje van #LUEK van afgelopen, maar belandde na onze roadtrip weer ongelezen in de kast. Ik ben er wel heel nieuwsgierig naar, dus dit boek belandt ook gelijk op mijn stapel voor #LUEK februari 2021!

Het huis op de klif van Felicity Hayes-McCoy
Het is dit jaar ook een beetje mijn doel om alle boeken die ik in 2020 heb gekocht, in 2021 te lezen (voor zover ik dat nog niet heb gedaan). Het huis op de klif kocht ik ergens vorig jaar bij Paagman als tweedehands exemplaar voor €5,-, dus ik ga proberen om ‘m deze maand te lezen!

Ik ben heel benieuwd hoe mijn extra #LUEK maand zal gaan verlopen. Eind januari zijn er wat boeken verschenen die ik snel wil lezen en zoals ik hierboven schreef zijn er ook wat boeken in februari die snel gelezen worden. We gaan het zien!

Mocht je het leuk vinden om ook mee te doen, gebruik dan de hashtag #LUEK2021 #LUEK #leesuiteigenkast en #leesuiteigenkast2021 en deel jouw TBR en je voortgang! Vind ik leuk!

Heb jij veel ongelezen boeken in je kast?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Yes, je doet het weer in februari! Ik was het ook van plan deze maand, en het is wel zo fijn om iemand anders het ook te zien doen. Fijne stok achter de deur. In februari is er ook de black-author-challenge dus ik ga ook proberen daar aan mee te doen, maar dan met boeken uit mijn kast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.