Boekenbuit augustus 2020

Het is alweer tijd voor de boekenbuit van augustus. Het is niet de complete buit, maar tot het moment dat we op vakantie gingen. Eventuele boeken die in augustus nog binnen zijn gekomen zie je in de volgende boekenbuit! Normaal gesproken zou mijn augustusstapel van nieuwe boeken veel hoger zijn, want normaal is de Deventer Boekenmarkt, maar die ging helaas/logischerwijs niet door. Toch heb ik een mooi stapeltje nieuwe boeken toegevoegd! Kijk je mee?

Begin augustus verscheen het nieuwe boek van Wendy Brokers Omkijken naar morgen. Het boek lag op dag van verschijnen in de bus (yay) en ik begon gelijk het weekend erna. Intussen staat mijn recensie online, maar ik kan je verklappen, dit boek wil je lezen!

Eind juli verscheen de recensie van Zij die ontkomen al online, een prachtige NA die enkel als e-book verschijnt. Als blogger mocht ik een gedrukt exemplaar ontvangen, hoe tof?! Geloof me, deze serie wil je lezen! Een paar dagen later lag ook Hij die blijft, het tweede deel de in bus. Van dat boek staat de recensie ook al online.

Tijdens het ochtendje in Utrecht met Anouk gingen we natuurlijk ook even Broese in en daar ging ik niet met lege handen naar huis. Ik kocht de nieuwe editie van Pinnen in Mongolië van Liesbeth Rasker. Dit boek stond al eeuwen op mijn TBR en voor dit leuke prijsje (€9,-) kon ik ‘m niet laten liggen!

Ik bestelde ook Onbegrensde liefde van Lisette Jonkman. Ik heb de Onbreekbaar-serie al gelezen, maar nu zijn ze ook als paperback verschenen en die wil ik gewoon in de kast hebben!

Van Anouk had ik ruim een jaar het boek Thuisblijven is duurder van Jelmer de Boer geleend. Deze gaf ik haar (ongelezen #oeps) weer terug tijdens onze laatste date in Utrecht, maar eigenlijk waren Vin en ik allebei heel erg benieuwd. Voor een koopje op marktplaats hebben we ‘m uiteindelijk zelf in huis gehaald. Ik kan niet wachten om weer te mogen vliegen!

Tijdens een dagje Den Haag met Laure kocht ik bij Paagman Het huis op de klif. Mainly om de cover, maar ook de prijs was fijn. Ik nam ‘m mee voor slechts €5,-! Die tweedehands afdeling van Paagman is echt fantastisch!

Welke nieuwe boeken heb jij toegevoegd aan je boekenkast?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.