Boekenbuit juni 2020

Ik ben in juni enorm verwend (en ook wel een beetje door mezelf, haha). Mijn boekenkast is opnieuw gevuld met een aantal hele toffe titels en een aantal heb ik ook al gelezen! Vandaag neem ik je mee in mijn boekenbuit van juni én link ik naar de recensies (als deze al online staan). Lees je mee?

In juni kreeg ik een aantal hele toffe recensie-exemplaren binnen. De maand begon met Trust again van Mona Kasten. Als ambassadeur van de Again-serie ontving ik dit boek van Boekerij en inmiddels staat mijn recensie al online!

Van Uitgeverij Karakter ontving ik De make-over van Tessa Bailey en ik was zo benieuwd naar dat boek. Het Engelse boek stond al maanden op mijn radar en nu ligt de vertaling in de winkels! In mijn recensie lees je wat ik van dit boek vind.

Heb je het interview met Marijke Vos al gelezen? Er ligt een nieuw boek van haar in de winkels en ik mocht het boek van HarperCollins ontvangen! En ik ben echt fan, zo’n heerlijk boek!

Na ons heerlijk weekend in de Champagne lagen er drie boeken op mij te wachten. Ik haalde Faye & Sean, de herdruk van Marina Folkers die gisteren bij Z&K is verschenen bij het postkantoor op en De kleur van Colorado en Even tussen ons lagen 10 (!) huizen verderop, oeps! Ik kan niet wachten om deze boeken allemaal te lezen, de recensies verschijnen uiteraard snel online!

Ik besloot mezelf ook te trakteren en bestelde deze drie boeken op de website van Boekenfestijn! De jacht van Elle Kennedy had ik al in het Engels gelezen, maar ik vind het leuk om alle boeken van Elle Kennedy in de kast te hebben. De recensie van de vertaling verschijnt snel online. Ook kocht ik Saint X (voornamelijk om de cover #oeps) en Kleine brandjes overal. Ik heb nog geen boek van dit stapeltje gelezen, maar ik hoop daar snel aan te beginnen!

Voor ons weekendje naar Hamburg deze maand bestelde ik Time to Momo Hamburg en daar kregen we Time to momo Dichtbij bij, met allerlei leuke hotspots dicht bij huis, tof!

Tijdens een kort bezoekje aan de boekwinkel was Vins aandacht gevallen op Mijn leven undercover van Amaryllis Fox, een boek over het leven bij de CIA. Vin was geïnteresseerd en mij leek het boek ook wel tof, dus we kochten een exemplaar via Marktplaats. Beetje jammer dat het boek best wel beschadigd was (wat niet bij de advertentie stond), maar goed, so be it!

In december afgelopen jaar kocht ik A Good Girls Guide to Murder in London en die las ik vorige maand. Ik vond het boek echt fantastisch en wilde eigenlijk het vervolg in de VS kopen tijdens onze roadtrip in september. Echter is de kans vrij klein dat die reis doorgaat, dus ik bestelde ‘m maar gewoon, haha. Snel maar eens lezen!

Een heerlijke en vooral grote boekenbuit! Zo blij met al deze nieuwe boeken! Welke boeken heb jij in juni toegevoegd?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.