Mijn favoriete boeken van deze zomer

Normaal gesproken blik ik altijd aan het einde van het jaar terug op mijn favoriet boeken. Don’t worry, die komt er ook wel, maar ik heb deze zomer een aantal hele toffe boeken gelezen die ik je niet wil onthouden!

Een bijna eindeloze afstand van Tahereh Mafi
Een wat ouder boek, maar wat voor een boek! Het stond al een tijdje in de kast, maar ik pakte ‘m eindelijk op in juni. Samen met Mandy las ik deze prachtige YA-roman en wauw, Tahereh Mafi heeft mij met heel emoties om de oren gemept tijdens het lezen. Het is een heftig, emotioneel verhaal die iedereen gewoon gelezen moet hebben!

Verovering van Kristen Callihan
De NA-boeken van Volt zijn altijd fijn, maar verder had ik niet hele hoge verwachtingen van Verovering. Maar wauw, was dat boek even veel beter dan ik had verwacht! Ik heb zo enorm genoten, echt een vette aanrader! Ik kan dan ook niet wachten op het vervolg in deze serie, die dit najaar gaat verschijnen. Snap je vast! 😉

Leven met een leugen van Wendy Brokers
Deze zomer waren er drie boeken waar ik enorm naar uitkeek en Leven met een leugen was daar er eentje van. Gelukkig viel het niet tegen (allesbehalve dat zelfs), want Wendy heeft me wederom van mijn sokken geblazen met haar woorden. Leven met een leugen is het vervolg op Baguette met jam voor twee, maar kan ook prima los gelezen worden. Absolute must read en niet alleen deze zomer!

Ik niet op jou van Sally Thorne
Een ander boek waar ik mega naar uitkeek deze zomer – ondanks dat ik ‘m begin dit jaar al in het Nederlands las – was Ik niet op jou. Ook de vertaling stelde niet teleur, want yes, wat een fijn boek. Gelukkig ben ik daar niet de enige in, want de goede recensies vliegen je om de oren. Niet voor niets, want dit boek is zo mega fijn en goed!

You are a badass van Jen Sincero
Ook een non-fictie boek heeft het rijtje gehaald, want ik heb enorm genoten van You are a badass. Dit boek staat vol handige tips, wijze lessen en een fijne dosis zweverigheid. Ik ben het boek al aan iedereen aan het aanraden, dus dit boek mag niet in dit rijtje ontbreken!

Verknocht van Lisette Jonkman
Voor mij was Verknocht echt Lisettes beste boek so far, ondanks dat ze heel veel goede boeken heeft geschreven. Wat een heerlijke derde deel in een fantastische serie. De personages zijn gegroeid, hilarische momenten worden afgewisseld met heftige onderwerpen en de schrijfstijl is natuurlijk enorm genieten. In principe is dit deel ook wel los te lezen, maar het leukste is natuurlijk om Verkikkerd en Verslingerd ook te lezen.

Welk boek is jouw favoriet geweest deze zomer?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.