Reading Challenge 2018 – Update #2

Wauw, we zitten alweer in het tweede deel van 2018! Hartje zomer, een aantal weken vol vrijheid in het vooruitzicht en natuurlijk heel veel leestijd! Voordat ik hopelijk een hele fijne stapel met leesvoer kan wegwerken de komende maanden kijken we eerst nog even terug naar de maanden april t/m juni wat betreft lezen. Vandaag blikken we terug op mijn reading challenges in deze periode!

130 boeken lezen
Waar ik bij de vorige update iets achterliep, loop ik nu heel erg voor. Volgens Goodreads loop ik 7 boeken voor op schema, yes! Dit komt grotendeels door Mexico waar ik zo’n 16 boeken heb weg kunnen lezen. Dat gaf de maanden daarna wat vrijheid en wat rust qua reading challenge, maar ook qua recensies. De komende twee maanden probeer ik nog iets meer te lezen dan ik normaal doe, zodat ik in september tijdens de verhuizing en daarna als ik met mijn master ga beginnen iets meer rust heb. Natuurlijk lees ik natuurlijk grotendeels voor de lol, maar alsnog zou het leuk zijn als ik deze challenge echt ga halen!

Benieuwd welke boeken ik las de afgelopen maanden? Hier lees je een overzicht

30 boeken uit eigen kast
Eh, mag ik deze even overslaan voor deze update? #oeps Bij de vorige update schreef ik dat ik 2 van de 30 boeken heb gelezen en de teller staat nog steeds op datzelfde aantal. Natuurlijk ben ik niet heel bang dat ik deze challenge niet ga halen, want september komt er natuurlijk aan. Desondanks hoop ik alsnog nog twee boeken van deze lijst te lezen deze zomer.

Alle Jojo Moyes boeken (her)lezen
Oké, oké, deze gaat ook niet van een leiden dakje. De afgelopen maanden zijn er teveel boeken verschenen om me echt op de boeken van Moyes te focussen. Uiteraard verschijnt deze maand nog wel de recensie van het nieuwste boek Nachtmuziek online en ik hoop in augustus eindelijk Dans met mij te lezen. Ik weet niet helemaal of het gaat lukken om alle boeken dit jaar te (her)lezen, maar ik denk dat ik een behoorlijk eind ga komen.

De hele Outlander serie lezen
Ik denk dat ik deze challenge helemaal maar moet vergeten, want tot nu toe heb ik nog enkel het eerste boek gelezen. Ik heb overigens wel het tweede deel wel in huis, maar het is nog maar de vraag wanneer ik daar mee ga beginnen. Ze zijn zo dik, haha!

Best een zielige update zo, hè? Tijdens mijn zoektocht naar mijn leesgedrag van de afgelopen maand kwam ik erachter dat ik heel veel ebooks heb gelezen. 23 van de 43 waren digitaal. Dit komt grotendeels door onze vakantie, want een Kobo e-reader is een stuk gemakkelijker en door alle fijne erotische romans die ik las van Hartwick. Ik ben echt fan van deze boeken en kan niet wachten op nieuwe pareltjes.

Ook heb ik een aantal favorieten ontdekt de afgelopen maanden. Mijn top 5 (overigens wel in willekeurige volgorde) van april tot juni:

  • Him van Elle Kennedy & Sarina Bowen. Dit is een Engels e-book die ik echt helemaal fantastisch vond, echt een verrassing!
  • De deal van Elle Kennedy. Wat een heerlijke NA, echt een van mijn favorieten van de afgelopen tijd!
  • Zeven perfecte dagen van Rosie Walsh. Zoals je in mijn recensie al kon lezen is dit echt een must read!
  • Allesbehalve oké van Laura Steven. Wat een fantastisch boek en ook zeker eentje die je echt gelezen moet hebben!
  • Mevrouw de baas van Victoria Quinn. Dit e-book is bij Hartwick Publishers verschenen en misschien geen hoogstandje, maar ik vond ‘m echt heel goed!

Hoe staat het met jouw reading challenges? Loop je lekker op schema?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Ik loop heel iets achter op mijn reading challenge (5 boeken), maar dat hoop ik weer in te halen in mijn vakantie. Daarnaast faal ik enorm met mijn doel om meer boeken uit mijn kast te lezen, dus daar ben je niet de enige mee.

    De deal van Elle Kennedy vond ik ook echt geweldig! Ik zal Him ook maar snel oppakken dan, want die klinkt ook erg goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.