Happy B-day: 5 favoriete boeken van de laatste tijd

It’s my birthday! Vandaag vier ik mijn 28e verjaardag en Vin en ik hebben besloten lekker een dagje naar een kerstmarkt te gaan, heerlijk! Om mijn verjaardag hier op de blog niet helemaal stilletjes voorbij te laten gaan heb ik dit jaar weer een artikel in (soort van) verjaardagsfeer geschreven, namelijk 5 favoriete boeken van de laatste tijd, als een soort cadeautje aan jou! Lees je mee?

Love Theoretically – Ali Hazelwood
Oké, deze is wat ruim qua laatste tijd, want ik las ‘m eind juli. Maar het is wel een boek waar ik regelmatig aan terugdenk én die gewoon echt heel erg tof is. Sowieso zijn de boeken van Ali Hazelwood altijd een goed idee en deze is ook weer een pareltje! De vertaling verschijnt begin volgend jaar bij THB, maar mocht je Engels lezen, grijp je kans!

Het boomhuis in het bos – T.J. Klune
Ook de boeken van T.J. Klune stellen nooooit teleur en Het boomhuis in het bos was echt prachtig. Net een tikkeltje duisterder dan zijn voorgaande boeken die vertaald zijn, maar wederom een verhaal met een mooie boodschap, personages die je in je hart sluit en een geweldige schrijfstijl. Wat wil je nog meer?
Hier lees je mijn recensie. 

Het verlangen van Lucy Hart – Meg Shaffer
Dit boek heeft me compleet omvergeblazen. Wat. Een. Boek. Dit boek heb je gewoon nodig in je leven. Of moet je cadeau geven aan iemand die je lief is. Het is echt een van mijn favorieten van dit jaar, zo lief, hoopvol. Echt, lees het!
Mijn recensie lees je hier.

Caught Up – Liz Tomforde
Liz Tomforde is DE ontdekking van dit jaar en wauw, wat kan deze vrouw schrijven. Ik las als eerste het tweede deel in de serie (The Right Move) en die was echt fantastisch. Ik had niet verwacht dat ze die nog zou kunnen overtreffen, maar ik denk echt dat ze dat heeft gedaan met Caught Up. ALL THE FEELS! En gelukkig haalt Love Books deze auteur naar het Nederlands, want het eerste deel in de serie verschijnt komend voorjaar!

Things We Left Behind – Lucy Score
En als laatste nog een topper. Dit derde (en laatste) deel is met afstand het beste boek in de serie. Dit is nu echt een enemies to lovers done right. Die chemie? De haat? YES PLEASE! Absolute topper en gelukkig vertaalt Zomer & Keuning dit boek volgend jaar!

Vijf echt hele toffe boeken die ik je echt stuk voor stuk aanraad!

Heb jij er al eentje van dit lijstje gelezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.