Boekenbuit maart 2024

In januari had ik een hele bescheiden boekenbuit. In februari? Not so much. Daarom was mijn plan om in maart wat rustiger aan te doen qua nieuwe boeken. Maaaaaar… dat is niet echt gelukt, oeps! Er kwamen gewoon zoveel toffe boeken uit en die moest ik gewoon hebben, snap je wel toch? Vandaag vertel ik je meer over mijn boekenbuit, lees je mee?

In maart kreeg ik 4 recensie-exemplaren binnen. Allereerst aan het begin van de maand een verrassingsexemplaar van Het smalle pad van verlangen van Patrick Rothfuss. Eerlijk gezegd weet ik niet zo goed wat ik met dit boek moet, aangezien ik compleet niet bekend met met deze serie/auteur. Nog even kijken wat ik hiermee ga doen!

Van Uitgeverij The House of Books ontving ik het nieuwste boek van Ali Hazelwood en die heb ik eigenlijk direct gelezen. Mijn recensie is afgelopen dinsdag online verschenen en zoals je kunt lezen was het weer puur genieten.

Van LS Amsterdam ontving ik het nieuwste boek van Jill Mansell, en wat een plaatje! Het boek verschijnt 9 april en je kunt ‘m al pre-orderen!

En als laatste het vierde en laatste deel in de serie van Evie Dunmore: De nobele valsspeler. Ik kijk enorm uit naar dit boek, dus die ga ik heel snel oppakken!

En daarnaast kocht ik nog 8 boeken? Oeps! De prachtige boxset van Lauren Asher, uitgegeven door Love Books mocht natuurlijk niet in mijn kast ontbreken! The Murder After the Night Before stond al sinds verschijning op mijn wishlist en nu was ‘ie én voor een leuk prijsje te koop én ik moest nog iets extra’s bestellen om geen verzendkosten te betalen, win-win toch? 😉

Ik was enorm benieuwd naar Yellowface, dus daar heb ik een boekenbon op ingeleverd. Ik heb ‘m inmiddels gelezen, maar ik ben niet heel enthousiast? Ik moet nog even broeden op een recensie, maar ik vond ‘m tegenvallen.

Via Vinted kocht ik Magnolia Parks en ook dit is een twijfelgevalletje. Ik heb ‘m nog niet uit, maar ik denk niet dat ik de rest van de serie ga lezen, haha. En als laatste kocht ik tijdens een dagje Amsterdam De avonturen van Amina al-Sirafi, aangezien deze limited edition nog niet in mijn kast stond én hij was tijdelijk afgeprijsd. Dan kan ik ‘m natuurlijk niet laten liggen!

Welke nieuwe boeken heb jij in maart toegevoegd aan jouw kast?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.