This month’s Favoritez #88 – maart 2024

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar maart was een gekke maand. Aan de ene kant vloog het voorbij. Aan de andere voelt het ook als een bizar lange maand, zeker als ik kijk wat we allemaal aan het begin van de maand hebben gedaan. Gelukkig is het nu april: de maand van de oplevering van ons huis! Maar eerst, nog even een terugblik op maart! Kijk je mee?

Maart begon (en eindigde eigenlijk op dezelfde manier) heel goed met een ijsje van Van der Poel. Zij blijven toch het beste ijs in Nederland hebben hoor!

Lunch met lieve oma!

Ik schreef het hierboven al, maand leek op een bepaalde manier heel erg lang te duren. Zo lijkt het ook alsof mijn boeken al maanden in dozen zitten, terwijl we die echt pas begin maart hebben ingepakt. Best heftig, bijna 900 boeken inpakken!

De wonderen zijn de wereld nog niet uit, want Vin en ik pakten op een zonnige zondag spontaan de fiets uit de schuur. We deden een rondje langs het nieuwe huis en de stad. Niet perse voor herhaling vatbaar, want jeetje wat deed mijn kont zeer haha..

Om de een of andere reden kunnen Vin en ik nooit naar Loods 5 zonder daar koffie te drinken?

Ikea selfie!

De enige keer in de trein naar Den Haag spendeerde ik met dit boek en hij was tof! Ik wilde helemaal niet stoppen toen ik in Den Haag was! Mijn recensie lees je hier.

Sneak peek in mijn kantoor! Inmiddels zijn de muren ook dicht, maar hier staan over een paar weken (maanden?) allemaal boekenkasten! CAN’T WAIT!!

En zo zag ons huis er begin maart uit. Half bedekt met hout, nog helemaal in de steigers…

De finale van Wie is de Mol? keken we gezellig met mijn ouders. En extra fijn: Anna was mijn mol!

Een van mijn favoriete plekken in Deventer is toch echt wel No 11. Zo lekker geluncht hier!

Wist je dat je oude meubels weer kunt inleveren bij Ikea? Afhankelijk van de staat krijg je er best nog wat voor terug en daarom hebben wij twee ritjes gemaakt.

Tussen alle drukte door fietste ik er ook nog ergens een ochtendje in om artikeltjes te schrijven. Ik ga bij de bibliotheek zitten, een fijne plek om te schrijven maar de koffie was helaas niet te pruimen, haha..

Koffie met Vin in Zwolle! ♥

Aanschouw hier: onze nieuwe badkamer. Nog wel in dozen en eerst moet er nog het een en ander getegeld worden, maar alles wat hierin zit komt uiteindelijk in onze badkamer!

Hebben we nog wel eens thuis geluncht afgelopen maand? Je zou het bijna niet denken met al die foto’s haha! Deze keer gingen we naar Zutphen en deze heerlijke clubsandwich aten we bij Brownies & Downies, dikke tip!

Vanaf halverwege maart zitten we ook goed tussen de dozen in de woonkamer. Gelukkig zijn de boekenkast weg, maar wel hebben we een soort fort met dozen door de hele woonkamer. NOG MAAR EEN PAAR WEKEN!

Mijn derde vertaling verscheen eind maart! Ik vertaalde voor uitgeverij Love Books Held, een novelle in de Stage Dive serie. Heel erg trots op!

En zo zag ons huis er richting het einde van de maand uit. Zonder steigers en helemaal in hout. Het was zo’n bizar moment toen we ons huis zonder de steigers zagen, alsof het opeens toen echt een huis was.

Tegeltjes! De groene tegels zijn voor in de wc (die er ook al op zitten!) en de witte zijn voor in de badkamer. En die moest ik allemaal naar boven tillen… -_-

Uiteten met lieve Janneke in Amersfoort!

Vin en ik besloten allebei een spontaan dagje vrij te nemen en gingen naar Amsterdam! Het was zo’n heerlijke dag, met fijne hotspots, lekker weer. Het voelde bijna als een mini-vakantie!

En een sneak van ons toilet beneden! Zo verliefd op deze tegeltjes!

SLEUTEL! Officieel hebben we de sleutel nog niet, maar inmiddels zitten de kozijnen in het huis, waardoor we niet meer zomaar naar binnen kunnen. Daarom kregen we tijdelijk één sleutel, en ik kan je vertellen, die hebben we al heel vaak gebruikt, haha!

Met Pasen gingen Vin en ik ‘s ochtends met z’n tweetjes brunchen bij Finch in Deventer. Altijd een fijne plek en deze brunchplatter was een feestje! Daarna gingen we door naar de schoonoudjes en uiteindelijk eindigden we de dag bij mijn ouders.

En daar eindigden we de maand precies zoals we zijn begonnen: met een ijsje van Van der Poel!

Hoe was jouw maand?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.