Mijn verlanglijstje voor mijn verjaardag

Het is bijna 21 november en dat betekent (voor mij) maar één ding: mijn verjaardag! Ik heb niet heel veel met mijn verjaardag, maar toch is het onbewust zo’n datum waar je een beetje naar uitkijkt. Daarnaast krijg ik vaak – ondanks dat ik mijn verjaardag niet hou – toch altijd cadeautjes. Daarom maak ik (ook omdat ik het leuk vind) altijd een verlanglijstje. En vandaag deel ik ‘m met jou!

Zoals altijd heb ik natuurlijk boeken op mijn verlanglijstje staan!

♥ Bovenaan staat Lang leve Jane van Cynthia Hand & Brodi Aston. Staat al maanden op mijn lijstje en nadat Evelyn (van boekhandel Westerhof) zo enorm enthousiast is, moet ik dit boek gewoon hebben en lezen!

♥ Volgende maand gaan we naar London (ZOVEEL ZIN IN) en hoewel ik enorm veel dingen op mijn lijstje heb staan om te doen, is extra inspiratie nooit verkeerd. Tijdens onze reis kwam ik in een boekwinkel het boek London, Block by Block tegen en dit lijkt me echt een heerlijk om doorheen te bladere.

♥ Check & Mate van Ali Hazelwood. Ik zeg twee dingen: Ali Hazelwood en sprayed edges. Enough said.

♥ Ook staat What Would Wednesday Do? van Sarah Thompson. Dit lijkt me echt een heerlijke non-fictie.

♥ Ook heb ik Wanderlust van Elle Everhart gevraagd. Een romance boek met een reislustig tintje, dat klinkt toch perfect?

En verder staan deze dingen nog op mijn lijstje:

♥ Een gouden vierkant horloge

♥ Prachtige oorbellen van Baixa (Scotty Hoops)

♥ Een cadeaubon van Dille & Kamille (hallo leuke dingen voor in ons nieuwe huis)

♥ En een fijne pyjama, want van pyjama’s heb je (naast boeken) nooooooit genoeg!

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

Liefs,
Marleen

PS. Nee, de foto bij het artikel heeft er weinig mee te maken, maar mocht je nog boeken zoeken voor op je eigen verlanglijstje, die boeken raad ik je aan! 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.