De heerlijkste zomerse boeken

Volgende week is het officieel zomer, maar de afgelopen weken hebben we al mogen genieten van een heerlijk zonnetje en fijne temperaturen. Dit fijne weer is natuurlijk perfect om lekker wat meters te maken in toffe boeken en wat past daar nou beter bij dan wat zomerse titels. Ik ben mijn kast ingedoken op zoek naar de fijnste summer reads. Have fun! 

♥ Helemaal het einde – Lisette Jonkman
Dit boek is afgelopen week verschenen (en vandaag is de officiële boekpresentatie in Zwolle) maar past helemaal perfect in dit lijstje. We hebben even moeten wachten op een nieuw boek van deze chicklitkoningin, maar het was het wachten zeker waard. Dit boek is lekker vrolijk, maar ook met een serieus randje en helemaal perfect om deze zomer te lezen in het park, aan het zwembad of op je balkon!

♥ Did I Mention I Love You – Estelle Maskame
Dit boek is gewoon toppunt van de zomer! Het eerste deel speelt zich af in LA met de heerlijke stranden van Santa Monica. Ik zou het ongelofelijk tof vinden om hier ooit een zomer te mogen doorbrengen, maar tot dan hou ik het bij dit heerlijke boek van Estelle! (Hint: Heel misschien ga ik in augustus wel een exemplaar van dit boek weggeven ;)) Ook de vervolgdelen, DIMINY & DIMIMY, spelen zich af op fijne bestemmingen. Ook heerlijke perfecte reads voor deze zomer! 

♥ Vandaag houden we het droog – Petra Vollinga
Oké, dit boek heb ik nog niet gelezen, maar staat wel op mijn planning voor deze zomer. Ik kreeg dit boek op het Best of Romance-event en mijn exemplaar is gesigneerd. Ik hoop dat ik er snel ik kan beginnen want de cover is in ieder geval heel erg zomers! Natuurlijk lees je de recensie hier snel online!

Perfecte zomer – Abbi Glines
Dit is het allereerste boek dat ooit vertaald is van Abbi, maar mag natuurlijk niet ontbreken met zo’n titel! Bereid je voor op een hete zomer met een heeeeeeel knappe hoofdpersoon! Eigenlijk zijn alle boeken van Abbi perfecte zomerboeken, want ze spelen zich allemaal af op de prachtigste zomerse bestemmingen! Zeker lezen dus, deze zomer!

De voordelen van onbeantwoorde liefde – Becky Albertalli
Aah, dit boek ben ik nu aan het lezen en het is zo schattig! ♥ Sowieso hoort dit boek in je koffer thuis met die heerlijke voorkant (ICE CREAM!), maar het is ook een leuk boek die uit elkaar barst van schattigheid. Een absolute must read de komende maanden!

Vallen (en Opstaan) – Jackie van Laren
Vorig jaar las ik vlak voor de zomer Vallen van Jackie van Laren en daarin mag je dromen van mooie bestemmingen waarlangs de band reist, maar in het vervolg Opstaan beland je op een prachtige eilandje in Engeland. Zeker waard om een kijkje te nemen en Vallen is nu maar €5,- dus daarvoor kun je het boek zeker niet laten liggen! O, en had ik al gezegd dat de cover gewoon zomer uitstraalt?

De zon is een ook een ster – Nicola Yoon
Ook dit boek heb ik nog niet gelezen, maar hij ligt klaar om snel opgepakt te worden. Het boek heeft een felle cover met mooie kleuren en natuurlijk straalt de titel ook zomer uit! Als ik op Nicola’s eerste boek, Alles wat je lief is, mag afgaan is dit ook een boek waar je niet zoveel bij na hoeft te denken en heerlijk bij kunt wegdromen!

Welke zomerse boeken wil jij deze zomer gaan lezen? Deel je tips in de reacties!

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Oeh, wat een fijn lijstje! DIMILY vond ik ook heel tof en Helemaal het einde, De voordelen van onbeantwoorde liefde en De zon is ook een ster staan op mijn lijstje! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.