Did I Mention I Need You – Estelle Maskame

Zoals je in mijn allereerste recensie (alweer bijna een half jaar geleden, wauw!) kon lezen vond ik het eerste boek in de DIMILY-serie een heel tof boek en kon niet wachten tot het vervolg. Ik mocht het tweede deel voor Chicklit lezen, maar besloot een extra recensie te schrijven voor de blog. Vandaag lees je wat ik van dit boek vind! 

Het is een jaar geleden dat de achttienjarige Eden Munro haar stiefbroer, en geheime liefde, Tyler Bruce, zag. Vanwege hun familie hebben ze een time-out in hun geheime relatie genomen, maar Eden kan haar opwinding moeilijk verbergen als Tyler haar voor de zomer in New York uitnodigt. Eden is gelukkig met haar vriend Dean, maar tijdens een lange, hete zomer wordt het duidelijk dat de twee nog niet over elkaar heen zijn. Kunnen Tyler en Eden de verleiding weerstaan?

Het tofste gedeelte van het boek vond ik de plek waar het afspeelde. Eden bezoekt Tyler in New York en daar speelt dus het hele verhaal zich af. Het was echt heel duidelijk beschreven en ik waande me op verschillende momenten ook daadwerkelijk in the city that never sleeps. Tijdens het lezen deed ik inspiratie op voor plekken die ik zelf ook wil graag bezoeken tijdens onze trip volgende maand.

Maar het gaat natuurlijk niet alleen maar om New York! Het verhaal draait natuurlijk om Eden en Tyler. Ook in het vervolg proberen ze met hun liefde om te gaan en proberen ze van elkaar af te blijven. Maar ja, dat lukt niet echt. Eden heeft een vriendje en natuurlijk zijn ze nog steeds stiefbroer- en zus. Ze hebben serieuze problemen waar ze ook op een serieuze en volwassen manier mee om moeten gaan.

In Did I Mention I Love You is Tyler een traditionele bad boy and it suits him. Eden was daarentegen het brave meisje dat alsnog best stoer was. Did I Mention i Need You speelt zich ongeveer 2 jaar later af en beide personages zijn behoorlijk gegroeid. Vooral Tyler heeft een hele transformatie doorgemaakt en heeft zijn woede laten varen. Hij is vrolijker, liever en lijkt vooral veel gelukkiger. Eden en Tyler lijken allebei een stuk volwassener te zijn geworden, alleen vind ik ze allebei heel kinderachtig hoe ze met Edens vriendje omgaan. Ze vinden het allemaal hartstikke erg hoe ze hem bedriegen, maar stoppen? Ho maar! Tyler en Eden zijn hele leuke personages waar je verliefd op kunt worden, maar als ze op een betere manier met Edens vriendje om zouden zijn gegaan zou je ze beiden in je hart hebben gesloten en ze zouden daar altijd een plekje blijven houden.

Net als het eerste deel eindigt het verhaal met een enorme cliffhanger en laat je het boek ongeveer door de kamer gooien door frustratie. Maar aan de andere kant is het einde ook erg begrijpelijk, want het doet je gelijk verlangen naar het laatste deel in de serie. Eigenlijk is het hele boek een grote cliffhanger want je wil maar al te graag weten hoe het hele verhaal van Tyler en Eden gaat aflopen en of ze ook daadwerkelijk hun happy ending krijgen.

Did I Mention I Need You is een perfect vervolg op Did I Mention I love you en doet je gelijk verlangen naar het laatste deel! Het boek is een heerlijk zomerboek, maar ook perfect om nu in de kou te lezen en je te laten verlangen naar het zomerse New York. Deel 3, come to me!

Ben jij bekend met de DIMILY-serie?

Liefs,
Marleen

Titel: Did I Mention I Need You ♥ Auteur: Estelle Maskame ♥ Uitgeverij: Moon
Aantal pagina’s: ♥ ISBN: 9789048834785 ♥ Waardering: *****

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Marleen wat kun jij daar toch een goede samenvatting van geven
    Je maakt het wel heel spannend je zou het boek zo gaan kopen
    Liefs oma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.