Boekenbuit februari 2024

O, mensen, mijn boekenbuit van februari is een beetje uit de hand gelopen. Een groot deel van de maand waren we in Zuid-Afrika, dus ik had van te voren verwacht dat ik wederom een bescheiden boekenbuit zou hebben. Maar dat liep toch even anders. Kijk je mee?

Laat ik beginnen met de recensie-exemplaren:

Begin februari kwam het laatste deel in Maxton Hall-reeks binnen en die heb ik nog snel voor vertrek gelezen. Ik vond het echt een fijne afsluiter en mijn recensie lees je hier.

Tijdens onze vakantie kwam One true loves binnen, het nieuwe boek van Taylor Jenkins Reid. Die heb ik inmiddels gelezen en wederom een prachtig verhaal van deze auteur. Mijn recensie lees je later deze maand online. Ook kwam De koning van de hel van Kerri Maniscalco binnen. Eigenlijk hoort die op de foto hieronder, want dit was een hele leuke verrassing! ♥ Ik lees ‘m op dit moment, dus de recensie zal snel online verschijnen.

In de laatste week kwamen Wie schrijft die blijft van Tamara Haagmans, Trial of the Sun Queen van Nisha J. Tuli en Hoe ik mijn eigen moord oploste vann Kristen Perrin binnen. Die eerste ligt voor volgende week klaar, van die tweede verscheen afgelopen maandag in het kader van de blogtour de recensie online en die laatste heb ik vandaag meegenomen in de trein!

Zoveel mooie recensie-exemplaren! ♥

Naast de recensie-exemplaren die ik had aangevraagd (of die ik in ieder geval verwachtte), kreeg ik ook nog drie (of eigenlijk vier, want De koning van de hel) verrassingsexemplaren binnen. Begin februari kwam Tunnel van botten, het vervolg op Stad vol geesten binnen. Deze heb ik ook nog fijn voor onze reis kunnen lezen en mijn recensie lees je binnenkort online.

En toen kwam er een baksteen binnen: Huis van vuur & schaduw. Het derde deel in een serie, dus voordat ik hier kan beginnen, moest ik eerst de andere delen kopen natuurlijk. En dat heb ik ook gelijk maar gedaan in februari haha. Dankjewel Boekerij!

En als laatste kwam er tijdens onze vakantie het nieuwe boek van Sarah Nisha Adams binnen. Ik vond De troostbibliotheek een mooi verhaal, dus heel benieuwd naar deze! Dankjewel The House of Books!

Ook kwamen er een aantal pre-orders binnen. Maanden geleden had ik al Bride en In memoriam besteld en die kwamen – uiteraard – tijdens onze vakantie binnen. Ook The Friend Zone en Summer reading had ik besteld en belandden op onze laatste dag vakantie in de brievenbus haha.

En als laatste nog drie boeken die ik via Instagram heb gekregen/gekocht. Ik schreef hierboven al dat ik natuurlijk de eerste twee delen in de bakstenen-serie van Sarah J. Maas moest hebben. Na een oproepje via Instagram kon ik ze van iemand overkopen, heel fijn!

En van Sanne kreeg ik Hearstopper 5. Zo lief!

16 nieuwe boeken, oeps! Inmiddels heb ik er al wel wat van gelezen (of ik ben er in bezig), namelijk de helft.

Welke nieuwe boeken heb jij in februari toegevoegd?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.