Boekenbuit september 2021

Officieel zou er natuurlijk helemaal geen boekenbuit artikel online moeten komen in september, omdat ik in september in het kader van #leesuiteigenkast geen nieuwe boeken zou moeten toevoegen. Dat is niet helemaal gelukt, want ik kreeg mijn gewonnen boeken van de Fontein, kreeg drie recensie-exemplaren en kocht uiteindelijk ook zelf nog één boek. Lees je mee welke boeken ik heb gekregen/gekocht?

Begin september werd het prachtige boek Uit bloed en as van Jennifer L. Armentrout bezorgd. Ik las dit boek al eerder voor de blogtour en geloof me: dit boek wil je lezen én in de kast hebben. Het is een prachtige limited edition en het verhaal is ongelofelijk tof. Hier lees je mijn recensie!

In de catalogus van deze zomer van Boekerij werd mijn aandacht gelijk getrokken naar Een teken van jou. Ik mocht een exemplaar ontvangen en mijn recensie staat inmiddels online.

Een tijdje geleden las ik Mr. Malcolm’s lijst en nu ligt het vervolg op dit boek in de winkels! Ik ontving een exemplaar van AW Bruna en mijn recensie staat sinds deze week online.

Van lieve Jennifer kreeg ik Spoiler alert. Ik heb dit boek al in het Engels gelezen, maar vind het leuk om alle regenboogboeken van Z&K in de kast te hebben, dus vet lief dat ik ‘m kreeg van Jennifer!

Ik leende De erfenis van de bibliotheek, maar ik werd zo verslaafd dat ik gelijk het vervolg heb besteld. Zo’n goede serie!

Misschien heb je het al op Instagram voorbij zien komen, maar ik won de #fonteinzomerlezen challenge met een volle bingokaart. Ik mocht een boekenpakket uitkiezen en ik koos deze vier boeken voor mezelf: Gegijzeld van Clare Mackintosh, Tante Poldi en de Siciliaanse leeuwen van Mario Giordano, Het meisje in de witte kimono van Ana Johns en Voor jou van Jojo Moyes. Die laatste heb ik natuurlijk al (zelfs gesigneerd), maar ik vind dit zo’n mooie cover dat ik deze ook gewoon in de kast wil hebben haha!

Een niet al te uitgebreide boekenbuit, precies zoals het hoort in september! Ik vind het fijn dat ik meer dan de helft al heb gelezen, dus gelukkig ook niet zo’n enorm groeiende TBR!

Welk boek heb jij toegevoegd in september?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.