Reading challenge 2021 – update #2

Ben ik de enige of gaat de tijd echt bizar snel? 2021 is alweer voor de helft voorbij! Inmiddels mogen we weer wat meer én is het weer lekker weer, dus waarschijnlijk zal de zomer ook voorbij vliegen. Omdat we alweer drie maanden verder zijn, vond ik het wel weer eens tijd om een nieuwe update te geven van mijn reading challenge, kijk je mee?

Zoals je in mijn vorige update kon lezen heb ik me voorgenomen om dit jaar 150 boeken te lezen. Eind maart liep ik al voor op schema en ik ben eigenlijk alleen nog maar meer ingelopen, haha. Inmiddels staat de teller op 113 en daarmee ben ik al (best ver) over de 100 boeken. Ik ben dus niet zo bang dat mijn doel van 150 niet gaat lukken, haha.

Vooral mei was een fijne maand, wat betreft lezen. Maar ook april en juni waren geen verkeerde maanden! In totaal las ik de afgelopen drie maanden 61 boeken en daar zaten echt een aantal toppertjes tussen. In april en juni las ik drie boeken die ik niet zo heel erg tof vond, maar verder heb ik eigenlijk van alle boeken wel genoten en dat zorgt echt voor een betere leesflow.

Ik hou van cijfertjes en aantallen. Zo las ik in april 18 boeken, in mei 23 en in juni 20. Van die 61 boeken, waren er 16  in het Engels en 45 in het Nederlands. Qua boeken uit eigen kast lezen en boeken van de bibliotheek gingen het misschien niet zo heel erg goed (met 4 uit eigen kast en 3 van de bibliotheek), maar ik las wel de meeste nieuwe boeken direct en daar ben ik heel tevreden mee. Ook mijn e-reader is goed gebruikt met 23 via o.a. Kobo Plus.

Zoals ik hierboven al schreef viel – op een enkele na – geen enkel boek me echt tegen, maar ik heb zoals altijd wel een aantal favorieten op een rijtje gezet!

Hof van zilveren vlammen van Sarah J. Maas
De jongen, de mol, het paard en de vos van Charlie Mackey
Spijt van jou van Colleen Hoover
♥ The Billionaire’s Wake Up Call Girl van Annika Martin
De goede grap van Norman Foreman van Julietta Henderson
People We Meet On Vacation van Emily Henry
♥ Droomuitzicht van Sarah Morgenthaler
♥ Rosaline Palmer Takes the Cake van Alexis Hall

Hoeveel boeken heb jij tot nu toe gelezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.