Reading challenge 2020 – update #3

We zitten alweer in eind september en dat betekent dat het derde kwartaal van 2020 alweer voorbij is. Nog maar drie maanden te gaan in dit krankzinnige en aparte jaar! Hoewel ik daar ook wel een heel artikel aan zou kunnen wijden (waarschijnlijk iedereen wel), blik ik vandaag terug op de afgelopen drie maanden als het gaat om mijn reading challenges. Lees je mee?

Op dit moment staat mijn aantal gelezen boeken op 147. De afgelopen drie maanden heb ik 53 gelezen en de meeste daarvan in juli (namelijk 21). Het was natuurlijk een fijne zomer waarin ik vooral veel buiten heb gelezen in onze zitzakken of in de loungeset. Halverwege augustus gingen we op vakantie en op reis heb ik voor mij doen heel weinig gelezen. Ik las in 3 weken roadtrippen ‘slechts’ 4 boeken uit, maar gelukkig zat ik bij thuiskomst gelijk in een hele fijne leesflow.

In totaal las ik 8 boeken uit eigen kast, waarvan 4 (fysieke) boeken tijdens deze september #leesuiteigenkast maand. Erg tevreden! Van de bibliotheek las ik 5 boeken en ik las 20 boeken via mijn e-reader! De andere boeken zijn nieuwe (vaak recensie-exemplaren). Yay!

Ik vind het vooral erg tof om te zien dat ik heel divers heb gelezen. Ja, veel boeken waren feelgoods, maar er zaten ook een aantal thrillers en non ficties tussen. En van de 53 boeken waren het 10 Engelse titels. Lekker divers dus!

Als ik terug kijk op de afgelopen maanden dan zaten er een aantal toppers tussen, maar ook een groot aantal mwa boeken: leuk, maar niet heel bijzonder. Van die boeken die tussen de 3 en 4 sterren blijven steken. Mijn favorieten van het derde kwartaal zijn in ieder geval:

Stranddagboek van Emily Henry
♥ Boyfriend material van Alexis Hall
Je bent jong en je krijgt wat van Monique van Loon
Cinder & Ella van Kelly Oram
Omkijken naar morgen van Wendy Brokers

Mijn reading challenge zette ik eerder dit jaar op 150 en het ziet er naar uit dat ik die ga halen, haha! Ik ben niet van plan om de challenge te verhogen, maar stiekem hoop ik dat ik dit jaar alsnog op 200 uitkom. Ik acht de kans niet heel groot dat het gaat lukken, maar we gaan het zien!

Hoe gaat het met jouw reading challenge? Loop je een beetje op schema? En wat is jouw favoriete boek van de afgelopen maanden?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.