Hij die vasthoudt – Roni Loren

Gisteren verscheen het laatste en vierde deel in de Long Acre serie van Roni Loren. De serie is verschenen bij Zomer & Keuning (vooralsnog als e-book only) en ik heb het geluk dat ik als blogger paperbacks mocht ontvangen. Zo ontving ik Hij die vasthoudt al eerder en lees je vandaag mijn recensie!

Ashton had beloofd om nooit meer terug te keren naar Long Acre na de schietpartij, maar dat loopt anders. Als hij weer aankomt in zijn oude woonplaats komt hij zijn beste vriendin Kincaid tegen. Jaren geleden liet hij haar achter. Hoe kan zij hem ooit vergeven?

Kincaid heeft de dood van haar vriendje nooit kunnen accepteren. Waarom overleefde zij de schietpartij wel en hij niet? Ze probeert haar leven weer rustig op te pakken, maar dan staat haar beste vriend Ash na jaren opeens weer voor haar neus.

Als je mijn recensies van de eerste drie delen hebt gelezen weet je dat ik fan ben van de Long Acre serie van Roni Loren. De serie lijkt met elk deel beter te worden en Hij die vasthoudt laat dat ook weer zien. Met elk deel wordt er meer met emoties gegooid en dit was het eerste deel dat ik echt met tranen in mijn ogen bladzijdes heb omgeslagen. De manier waarop voormalige beste vrienden Kincaid en Ash langzaam weer naar elkaar toegroeien liet me echt met een brok in mijn keel achter.

Wat ik ontzettend mooi, maar ook heel heftig vond is dat de schietpartij hier echt een podium krijgt. Natuurlijk lees je in de voorgaande delen over de schietpartij en wat dat heeft gedaan met de personages, maar in Hij die vasthoudt lees je ook hoofdstukken waarin er wordt teruggeblikt naar de avond van de shooting en die kwamen enorm hard binnen. De pijn, de angst en het verdriet, alle emoties straalden gewoon van de pagina’s af. Enorm knap hoe de auteur dit op papier heeft weten te krijgen.

Hij was een deel van haar, van wie ze was, van wie ze werd.

In de andere boeken vond ik Kincaid een van de leukste personages, ze springt er echt uit. Daarom was ik extra nieuwsgierig naar haar ‘eigen’ boek en hoe ze nu echt is. En ik kan je zeggen, na het lezen van dit laatste deel is zij echt mijn favoriete personage uit de serie. Ze is stoer, niet op haar mondje gevallen, weet precies wat ze wil, maar tegelijk ook onzeker en op zoek naar een toekomst waar ze recht op heeft. Ze heeft zoveel meegemaakt en het motto What doesn’t kill you makes you stronger is echt op Kincaids lijf geschreven. Love her!

Ik vind het zo jammer dat de serie nu af is gelopen! Ik heb zo enorm genoten en met elk boek werd de serie beter. Met de shooting heeft de auteur een enorm heftig onderwerp op een prachtige manier verteld. Hij die vasthoudt is een prachtige afsluiter. Must reads, deze boeken!

Heb jij al een boek van Long Acre gelezen?

Liefs,
Marleen

Titel: Hij die vasthoudt ♥ Auteur: Roni Loren ♥ Uitgeverij: Zomer & Keuning
Aantal pagina’s: 411 ♥ ISBN: 9789020540857 ♥ Waardering: ****,5
Ik heb dit boek ontvangen als recensie-exemplaar, dankjewel Z&K. Deze serie is op dit moment enkel beschikbaar als e-book.

Lees hier mijn recensies van de andere delen:
Zij die ontkomen (Long Acre #1)
Hij die blijft (Long Acre #2)
Zij die vecht (Long Acre #3)

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.