Mijn TBR voor #leesuiteigenkast 2020

Het is weer bijna september en voor de vierde keer doe ik mee aan #leesuiteigenkast maand. Deze maand organiseerde ik vier jaar geleden voor het eerst, destijds met de Hebban Feelgood Club, maar hij is er bij mij ingebleven. Het is een perfecte maand om wat meer boeken uit eigen kast te lezen en minder (of eigenlijk geen) boeken toe te voegen. Op dit moment ben ik op vakantie, maar ik heb toch een (digitaal) stapeltje klaargelegd. Lees je mee?

Fysiek en daadwerkelijk uit eigen kast
Ik heb een klein stapeltje uit eigen kast gepakt. Twee daarvan zijn in mijn koffer beland, want ik vind het ook altijd wel fijn om een fysiek boek mee te nemen op vakantie. De eerste is Mijn leven undercover van Amaryllis Fox, een boek dat ik nog niet zo lang geleden via marktplaats kocht. Mijn vriend wil deze ook lezen, dus hopelijk lezen we ‘m allebei op vakantie.

Daarnaast heb ik ook Kleine brandjes overal  meegenomen. Ook deze staat nog niet zo lang in de kast, maar ik ben er wel heel erg benieuwd naar. Daarna wil ik graag in de serie op Prime beginnen!

Als we thuiskomen liggen Focus aan/uit van Mark Tigchelaar, Bloed en beenderen van Tomi Adeyemi en Waar is mama? Van Cathy Glass klaar. Die eerste twee liggen al langer dan een jaar in de kast en wil ik eindelijk eens lezen. Waar is mama? kreeg ik als verrassingsrecensie-exemplaar, maar ben ik nog steeds niet aan toegekomen dus hopelijk brengt september daar verandering in!

Ongelezen op mijn e-reader
Verder wil ik graag veel ebooks van mijn ereader lezen. De laatste tijd heb ik best veel toffe e-books gekocht, maar ik lees ze vaak niet gelijk en dan raken ze een beetje in de vergetelheid. Doodzonde.

Daarom staan deze zes boeken ook op mijn ereader, is ook een soort van eigen kast toch? 😉
♥ In Five Years van Rebecca Serle
♥ Undercover Bromance van Lyssa Kay Adams
♥ Tiny Pretty Things van Sona Charaipotra
♥ Het antwoord op misschien van Hendrik Winter
♥ Sneeuw boven New York van Sarah Morgan (perfect boek toch om in de zon te lezen? ;))

Een best wel ambitieuze lijst, zo bij elkaar. Maar mocht ik nog vervelen, dan staan er nog een aantal andere boeken in mijn kast die ook op Kobo Plus te lezen zijn, dus wie weet begin ik daar ook wel in, haha!

Genoeg te lezen in ieder geval. Ga jij meedoen aan deze editie van #leesuiteigenkast? Ik ben benieuwd naar jullie stapels! Deel jouw TBR en voortgang met de hashtags #leesuiteigenkast #luek2020 #luek ♥

Veel leesplezier!

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.