Droom van mij – Jennifer L. Armentrout

Een van mijn favoriete NA-series is de Wacht op mij-serie van Jennifer L. Armentrout. Die serie heeft sowieso een speciaal plekje in mijn hart, want Wacht op mij was mijn eerste NA ooit. Inmiddels is de serie al een tijdje compleet, maar uitgeverij Zomer & Keuning laat ons nog even teruggaan met een novelle die ze recent geleden hebben vertaald, Droom van mij. Vandaag lees je wat ik er van vind!

Abby wordt teruggeworpen naar haar tienerjaren als ze plotseling oog in oog staat met Colton Anders. Als jong meisje keek ze van een afstandje naar hem op school en zwijmelde ze weg bij deze knappe jongen. Nu is ze 28 jaar. Ze is ouder en wijzer – denkt ze. Bovendien is ze in shock omdat ze een moord heeft gezien én is ze volledig gefocust op haar werk. Aan relaties doet ze niet meer sinds haar man Kevin op tragische wijze om het leven is gekomen.

Maar dan is daar Colton. Hij leidt het onderzoek naar de moord waar zij getuige van was en zo brengen ze steeds meer tijd met elkaar door. Abby komt erachter dat ze nog steeds in staat is om van een man te dromen. Of ze ook meer kan dat dat, betwijfelt ze echter. Colton daarentegen gaat er helemaal voor.

Laat ik beginnen met dat het enorm tof was om weer eventjes terug te zijn. Hoewel je in iets minder dan 150 pagina’s natuurlijk niet heel veel van de ‘oude, vertrouwde’ sfeer kunt ervaren, weet Armentrout je toch weer direct in de serie in te krijgen. Ik vond het heel erg leuk om weer eventjes ‘terug te zijn’ en oude bekenden weer even terug te zijn. Dit had voor mij echter wel iets meer gemogen, maar dit boekje is oorspronkelijk geschreven als novella tussen deel 4 en deel 5 en niet perse als cadeautje achteraf, haha.

Maar afgezien van het feit dat ik het leuk vond om weer eventjes terug te zijn, vond ik ‘m niet heel erg denderend. Het was een leuk boekje, leuk om even tussendoor te lezen, maar absoluut geen boekje die je perse gelezen moest hebben. Het had wel iets meer uitwerking kunnen gebruiken en net wat meer spanning. Ik vond daarnaast Abby net te stereotype afgebeeld en dat had juist helemaal niet gehoeven.

Desondanks is het wel echt een boek van Armentrout. De schrijfstijl met vlotte zinnen, een sterke knappe man die ontzettend galant is en een hoop steamy scènes. Ik had echt gelijk zin om weer de serie te lezen (en dan vooral Wacht mij op  en Kies voor mij) en ik vond Colton en Abby wel leuk samen. Ik ben blij dat ‘ie in mijn kast staat, maar nogmaals, niet perse een must read!

Droom van mij heeft mij helaas niet van mijn sokken geblazen, maar ik ben blij dat ik ‘m heb gelezen en in mijn kast heb staan. Er ontbrak wat uitwerking, maar alsnog fijn om weer eventjes terug te zijn bij oude bekenden.

Heb jij de Wacht op mij-serie van Jennifer L. Armentrout al gelezen?

Liefs,
Marleen

Titel: Droom van mij ♥ Auteur: Jennifer L. Armentrout ♥ Uitgeverij: Zomer & Keuning
Aantal pagina’s: 144 ♥ ISBN: 9789020535679 ♥ Waardering: ***,5

Lees hier de recensies van de rest van de serie:
Wacht op mij
Ga voor mij
Blijf bij mij
Val voor mij
Kies voor mij
Vertrouw op mij

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.