Boekenbuit december 2019

Yes, de eerste boekenbuit van januari is een feit! December staat natuurlijk altijd in het teken van de feestdagen en ik heb een aantal boeken cadeau gekregen, maar mezelf ook goed verwend! Daarnaast kocht ik nog een drietal boeken in London tijdens onze stedentrip, dus een hele fijne boekenbuit kan ik je zeggen! Kijk je mee?

In december (en januari is eigenlijk niet anders) verschijnen er nooit heel veel boeken. Dat kan enorm fijn zijn omdat je op die manier je TBR een beetje kan wegwerken. Ik kreeg afgelopen maand twee recensie-exemplaren binnen, of eigenlijk maar eentje, namelijk Je laat me blozen van Kristen Proby. Dit boek is het derde deel in de serie en kreeg ik van Karakter Uitgevers, dankjewel!

Daarnaast kreeg ik van Momedia het Time to Momo boekje van London. Ik ben dol op hun boekjes en ze zitten standaard in mijn tas als we op stedentrip gaan. Ook in London was het erg fijn om pad te gaan met het boekje. Dankjewel Momedia!

In de december feestmaand kreeg ik ook drie boeken. Tijdens een dagje winkelen in Den Haag kreeg ik van mijn vriend Droom van mij, een novelle in de Wacht op mij-serie van Jennifer L. Armentrout. Die heb ik inmiddels gelezen en de recensie staat ook al online!

Dit jaar lagen er ook twee boeken voor mij onder de boom, namelijk China Rich Girlfriend van Kevin Kwan en de 2020 editie van Best in Travel van Lonely Planet. Je hebt nooit genoeg reisinspiratie, toch?

Ik trakteerde mezelf op een bakboek van HHB, namelijk Heel Holland Bakt mee (een oudere editie). Van het werk ontving ik een kerstpakket waarbij je zelf iets kon uitzoeken en ik koos een boekenbon. Ik bestelde Het doel van Elle Kennedy en de Structuurjunkie planner light. Het is mijn doel om de planner goed te gebruiken en lekker gestructureerd het jaar in te gaan!

Als je in London bent mag je natuurlijk als boekenliefhebber de boekhandel daar niet overslaan. Nu hebben ze een aantal prachtige boekwinkels en ik bezocht er twee, namelijk de grootste Waterstones van Europa aan Piccadilly Circus en het prachtige Daunt Books. Bij die eerste winkel kocht ik Don’t You Forget About Me van Mhairi McFarlane. De flaptekst sprak me enorm aan en het lijkt me een schattig, lief en grappig boek. Ook ging ik naar buiten metIf You Were Here van Alice Peterson. Dit boek is volgens mij een stuk serieuzer, maar ik ben heel benieuwd! Ook bij Daunt Books kreeg ik het niet voor elkaar om met lege handen te vertrekken en ik nam eeen YA mee die al een tijdje op mijn TBR stond, namelijk A Good Girl’s Guide to Murder van Holly Jackson. Hopelijk kan ik deze drie boeken snel lezen!

Hoe was jouw december qua nieuwe boeken? Heb je leuke boeken gekregen of gekocht?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Toffe boeken heb je weer! Ik heb in december alleen het derde boek van de Truth of Dance-trilogie gekocht van Chinouk. En daarna heb ik afgesproken met mezelf dat ik pas nieuwe boeken mag kopen als mijn boekenkast geen ongelezen boeken meer bevat. Dus voorlopig geen boeken meer voor mij 🙂 Gelukkig bestaat de bibliotheek ook nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.