Het Doel – Elle Kennedy

Inmiddels is Elle Kennedy na meer dan 10 boeken echt hoog gestegen in mijn lijstje met favoriete auteurs. Ook in 2020 haalt Volt boeken van deze topper naar Nederland, maar eind 2019 verscheen nog het vierde en laatste deel in de Off Campus serie, namelijk Het Doel. Ik besloot mijn kerstpakket goed te besteden en bestelde het boek. Vandaag lees je wat ik ervan vond!

Sabrina James heeft al haar doelen scherp in het vizier: met goede cijfers afstuderen, toegelaten worden op een topuniversiteit voor een master rechten, en dan werken bij een toonaangevend advocatenkantoor. Om aan haar vreselijke thuissituatie te ontkomen zal ze alles op alles moeten zetten, en daardoor heeft ze geen tijd voor de knappe ijshockeyer John Tucker, die haar wel ziet zitten. Sabrina had haar hele toekomst al uitgedacht, maar besluit dat één avondje plezier geen kwaad kan en zwicht voor Tuckers charmes. Een beslissing die haar hele leven voor altijd zal veranderen…

Het Doel draait om Tucker en Sabrina en van die personages lees je in de andere boeken het minst. Tucker is een rustig persoon die je in de andere boeken zelden voorbij ziet/zag komen. Waar de andere knappe mannen direct op de voorgrond traden, miste ik bij Tucker echt wat achtergrond informatie. Maar dit vond ik juist helemaal niet erg! Dat zorgde ervoor dat ik behoorlijk blanco het boek inging en ik echt verrast werd. Ik vond Tucker compleet anders dan de rest van de heren uit de serie en dit was een welkome afwisseling. Ook Sabrina was anders dan anders, maar niet minder een badass. Heerlijk!

Ik ben eigenlijk nog niet uitgesproken over de personages, want Tucker was echt tof. Lief, rustig, maar nog steeds een enorme alpha man. Daarnaast zijn de steamy scènes ook heel anders dan we gewend zijn van Elle Kennedy. Op de een of andere manier zijn ze stouter, zonder fout of ordinair te zijn. Dit vind ik heel erg knap, vooral omdat ze ook daarmee ervoor zorgt dat Het Doel het vierde deel is dat je echt gelezen moet hebben.

Als je Het Einde hebt gelezen weet je al waar Het Doel grotendeels over gaat.  Je hoeft in principe niet alle boeken te hebben gelezen om Het Doel te lezen, maar het is wel het leukst. Daarom ga ik ook niet spoilen over het thema van dit boek. Ik vond het goed uitgewerkt, maar ik heb er zelf niet zoveel mee, haha. Desondanks wel weer een originele insteek en letterlijk ook off campus, haha!

Hoewel De Deal mijn favoriet is, komt Het Doel echt in de buurt. Ik vond ‘m verrassend leuker dan ik had verwacht. Tucker en Sabrina hebben zeker een speciaal plekje gekregen! Laat Elle Kennedy nog maar heel veel meer NA’s schrijven, ik hou ervan!

Liefs,
Marleen

Titel: Het doel ♥ Auteur: Elle Kennedy ♥ Uitgeverij: Volt
Aantal pagina’s: 382 ♥ ISBN: 9789021417820 ♥ Waardering: ****,5

Lees hier mijn recensies van de andere delen in deze serie:
De Deal (Off Campus #1)
De Fout (Off Campus #2)
Het Einde (Off Campus #3)

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.