Boekenbuit mei 2019

Mei was een heerlijke maand wat betreft nieuwe boeken (overigens ook wel op andere vlakken). Ik kocht en kreeg een aantal pareltjes en ik las ze bijna allemaal gelijk. Het is dat er een fijne boekenmarkt eind mei roet in het eten gooide, anders was mijn TBR-stapel helemaal niet gegroeid! Kijk je mee naar de nieuwe boeken van mei?

Ik was zo’n gelukkig boekenmeisje vorige maand! Van een aantal uitgeverijen mocht ik recensie-exemplaren ontvangen en wat zaten daar toppertjes tussen! Ik gaf drie van die recensie-exemplaren zelfs 5 sterren! Zo ontving ik van Best of YA De executie van Danielle Bakhuis. Zoals je in mijn recensie kon lezen heeft Danielle het weer geflikt! Wat kan dat mens schrijven, zeg!

Van Zomer & Keuning ontving ik de nieuwste Armentrout en ook dat boek is echt een must read, ik denk mijn favoriet van Armentrout so farAls morgen niet bestaat is emotioneel, hartverscheurend en tegelijkertijd zo hoopvol! Lezen die hap!

Vorige maand verscheen er een nieuw boek van Dani Atkins en van Uitgeverij De Fontein ontving ik Zonder mij. O, jongens, janken geblazen! Mijn recensie verscheen afgelopen vrijdag online en ik heb zo genoten! Ik wil meer van deze auteur!

Vorig jaar las ik De hot daddy list van Madelein Kerseboom. Hoewel ik een paar kanttekeningen had vond ik het zeker een vermakelijk verhaal en in mei verscheen haar tweede roman, Verleidelijk lekker. Haar tweede boek vond ik stukken beter! Bij vlagen herkenbaar, lekker actueel en speels! Ook van dat boek is de recensie maandag online verschenen!

Als laatste ontving ik Vijf stappen van jou, het boek bij de verfilming die deze maand in de bioscopen draait. De recensie verschijnt aankomende vrijdag online!

Daarnaast kocht ik ook nog twee boeken. Tijdens een dagje met mezelf kocht ik De ongetrouwde hertog voor slechts €9,99. Ik ben dol op kostuumdrama’s en als die boeken dan ook nog een beetje steamy zijn heb je me. De recensie komt binnenkort een keertje op de blog, maar ik kan je nu al vertellen: lees dit boek! Het is een heerlijke guilty pleasure! 

Ik koop eigenlijk nooit Engelse paperbacks. Ik lees de laatste wel meer Engels, maar dit zijn altijd ebooks (dan wel gekocht, dan wel via Kobo Plus). En ik koop ook eigenlijk nooit Engelse boeken van auteurs waarvan ik weet dat ze binnenkort naar Nederland worden gehaald. Echter kon ik bij The Unhoneymooners van Christina Lauren niet meer wachten. Ik las zoveel positieve en enthousiaste berichten op social media dat ik ‘m heb besteld bij Bookdepository en ik kan niet wachten om er in te beginnen!

En yes, er was weer een boekenmarkt! Tijdens Hemelvaart is er elk jaar in Vaassen (dichtbij Apeldoorn) een braderie en boekenmarkt en vorig jaar was de eerste keer dat wij er heen gingen. Ik ging er niet echt heen met een lijstje, maar kwam wel thuis met een hele fijne stapel! Zo kocht ik het tweede deel van Hendrik Groen, Zolang er leven is (en nee, het eerste deel heb ik nog niet gelezen). Ook kocht ik Ik kan er nét niet bij van Sander Verheijen (al tijden op mijn TBR), Brooklyn Girls – Pia van Gemma Burgess (vooral om de vet vrolijke cover), Not that kind of girl van Lena Dunham en Dochters van anderen van Amy Gentry (nooit van gehoord, maar wederom gekozen voor de cover en een beetje voor de achterflap). En deze stapel nam ik voor slechts €13 mee naar huis! Koopje!

Je begrijpt dat ik een heel blije boekenwurmpje ben met deze stapel! Welke boeken heb jij gekocht/gekregen in mei?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.