Boekenbuit juni 2018

Afgelopen maand heb ik regelmatig dansjes gedaan voor de brievenbus (of de pakketjesbezorger) toen er weer een heel tof pareltje binnen kwam. Ik heb echt zoveel mooie titels ontvangen en ik kan niet wachten om het allemaal met jullie te delen! Kijk je mee naar mijn boekenbuit van juli?

Zoals je afgelopen zondag al kon lezen ging ik op 1 juli naar het Best of Romance event en daar was een hele toffe boekenmarkt. Er lagen stapels en stapels met boeken allemaal voor €2,- per stuk! Afgezien van Baguette met jam voor twee kocht ik deze pareltjes. Hoewel ik De reiziger al gelezen heb, is mijn doel om straks de hele serie compleet in mijn kast te hebben en dan mag deze uiteraard niet ontbreken!

Van lieve Janneke kreeg ik Ik stuur je een berichtje, de nieuwste Jill Mansell, zo lief! Met een potje kaarten won ik een boek van mijn vriend en ik koos voor Obsidian van Jennifer L. Armentrout. Zoals je in mijn recensie kunt lezen ben ik helemaal fan van deze serie! En wist je dat je zelfs kans maakt op dit boek? Je kunt nog tot 19 augustus meedoen!

Bovenstaande boeken heb ik als recensie-exemplaar mogen ontvangen, wauw! Behalve Tegenstroom heb ik ze allemaal gelezen en zijn de recensies ook al online verschenen:

Onyx – Jennifer L. Armentrout
Springvloed – Jackie van Laren

Ik weet niet of ik van je houd – Christina Lauren

Ik kreeg voor Favoritez zelf hele mooie boeken, maar ook voor Hebban Feelgood kreeg ik drie ware pareltjes. Kijk dan wat een covers! ♥ Baguette met jam voor twee en Alleen maar jij heb ik allebei al gelezen en ik ben fan! De recensie van laatstgenoemde verschijnt eind deze maand online. Naar Zoen me tot ik zwicht ben ik heel benieuwd naar en kan niet wachten om er in te beginnen!

Begrijpelijk toch, dat ik dansjes heb gedaan? Mocht je nog op zoek zijn naar nieuwe boeken deze maand? Ren dan absoluut naar de winkel voor Baguette met jam voor twee, Obsidian én Onyx en Alleen maar jij (verschijnt 14 augustus)!

Welke nieuwe boeken heb jij toegevoegd in juli?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Tof! Dat van de Reiziger boeken ben ik ook van plan, maar of ik dat ooit voor elkaar krijg 🙈 vind die boeken zo goed! Obsidian en Baguette met jam lijken me ook tof! Goede buit inderdaad ☺️ Ik had vorige maand nieuw De Boekhandel van Penelope Fitzgerald, the Smoke Thieves van Sally Green en Liefde van je Leven door N. I. monteny.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.