Lezend de wereld rond – leesupdate #1

Hoi, hoe is het met je? Zoals je misschien weet maken wij – as we speak – een rondje om de wereld en hoewel we heel veel toffe bestemmingen op de planning hebben én natuurlijk genoeg leuke plannen hebben, ben ik ook lekker aan het lezen. Van een aantal boeken verschijnen recensies online (of op Instagram), maar het lijkt me ook leuk om je regelmatig op de hoogte te houden door middel van een leesupdate en hoeveel/welke boeken ik allemaal heb gelezen op reis. Lees je mee?

Mile High – Liz Tomforde
Ik begon op de heenvlucht in Mile High, de voorganger op The Right Move. En wauw, wat een heerlijk begin van hopelijk heel veel toffe boeken. Mijn recensie verscheen op Instagram, maar geloof me, deze serie wil je lezen!
Waardering: ****,5

If Only You – Chloe Liese
Een van de boeken waar ik enorm naar uitkeek was het nieuwste boek van Chloe Liese. Dat boek kwam gelukkig gelijk bij verschijning op Kobo Plus. En ik moet zeggen, dat boek heet me niet zo van mijn sokken geblazen als ik eigenlijk had gehoopt. Het boek was zeker fijn, maar het voelde allemaal net te gemaakt en allemaal net niet. Beetje jammer, maar ik heb alsnog wel genoten, hoor!
Waardering: ***,5

De strijd van twee koninginnen – Jennifer L. Armentrout
Ik deed mee aan de blogtour van De strijd van twee koninginnen en hoewel ik een beetje had gehoopt dat ik het boek vlak voor vertrek uit zou hebben, was dat niet gelukt. Ik heb ‘m uiteindelijk in de eerste week uitgelezen en deze was fijn! Mijn recensie lees je hier.
Waardering: ****

Mr. Mayfair – Louise Bay
Ik kreeg Mr. Mayfair getipt in het kader van de #12booksby12friends challenge en ik besloot ‘m gelijk maar te lezen (zodat ik ook nog een beetje op schema blijf met deze challenge). Maar helaas vond ik deze niet geweldig. Ik vond de opbouw van het verhaal niet geloofwaardig en ik voelde de chemie tussen de personages compleet niet. Ook vond ik de vertaling niet echt fantastisch. Beetje jammer, maar niet elk boek kan je liggen natuurlijk!
Waardering: **,5

Carrie Soto is back – Taylor Jenkins Reid
TJR is een van mijn favoriete auteurs allertijden, dus haar nieuwste boek moest ik natuurlijk lezen! Ik mocht een digitaal recensie-exemplaar ontvangen en dit boek heb ik in één dag uitgelezen (grotendeels aan het zwembad). En hoewel ik compleet niets heb met tennis, was dit verhaal alsnog heel erg tof!
Waardering: ****

Pucking around – Emily Rath
Mijn eerste (maar zeker niet de laatste) reverse harem/why choose boek tijdens onze reis. Dit boek was veel te lang, maar wel heel tof. Ik moet zeggen dat ik sommige dingen niet heel geloofwaardig vond, maar de chemie en de spice staat heel tof op papier. Alsnog wel een aanradertje, als je meer contemporary RH zoekt!
Waardering: ****

Nu we hier toch zijn – Chantal van Gastel
Oké, dit boek heeft me compleet van mijn sokken geblazen (en dat had ik dus echt niet verwacht). Mijn recensie verschijnt deze week online, maar geloof me, deze wil je echt ECHT lezen!
Waardering: ****,5

De hartstocht van Monty en Percy – Mackenzi Lee
Ik heb de boeken over de Montague-siblings met veel plezier gelezen, maar de novelle over Monty en Percy had ik nog niet gelezen. Gelukkig staat deze sinds een tijdje op Kobo Plus en het was perfect voor tussendoor. Heel leuk om weer eventjes terug te zijn bij deze personages!
Waardering: ****

King of Pride – Ana Huang
Tot nu toe was ik compleet verslaafd aan de boeken van Ana Huang. Ik heb haar boeken allemaal verslonden en dus zette ik King of Pride direct bij verschijning op mijn Kindle. Maar ik vond deze best wel een beetje saai? Misschien omdat de hoofdpersoon niet zo morally grey is als de rest? Geen idee, maar deze was mwa. Ik kijk overigens wel heel erg uit naar het derde deel (oktober).
Waardering: ***

Verboden terrein – Meghan Quinn
Deze was leuk! En vermakelijk, haha! Mijn recensie lees je volgende week in het kader van de blogtour, maar Meghan Quinn stelde opnieuw niet teleur!
Waardering: ****

My Three Guys – Bianca Vix
Ik zei het je toch dat Pucking around niet mijn laatste RH zou zijn? Deze was leuk voor tussendoor, maar niet enorm bijzonder. Gelukkig had ‘ie niet al te veel pagina’s, haha!
Waardering: ***,5

Het penthouse – Lotte Boot
Ik ben dol op de shorties van Blossom Books en heb ze dan ook bijna allemaal gelezen. Het penthouse is eind april verschenen en ik mocht een digitaal recensie-exemplaar ontvangen. Helaas was dit boek niet echt mijn ding. Mijn recensie verschijnt ergens deze maand online, maar helaas kon deze niet tippen aan de andere shorties.
Waardering: **,5 

Ik heb dit artikel geschreven op 3 mei en op dat moment waren we 22 dagen op reis. Niet slecht, 12 boeken in 22 dagen!

Heb jij al een van deze boeken gelezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.