Boekenbuit augustus 2022

Oké, laat ik vooropstellen dat ik ENORM BLIJ ben met mijn boekenbuit van augustus. MAAR! Ik heb er nog veel te weinig van gelezen, waardoor mijn TBR enorm is gestegen afgelopen maand (terwijl ik juist zo lekker ging, haha). Maar goed, nieuwe boeken is altijd goed, dus lees snel verder, want ik vertel je alles over mijn nieuwe boeken van deze maand.

Ik kreeg afgelopen maand één recensie-exemplaar (en dat was stiekem ook maar goed ook, want: leesdip), namelijk Margot & Olivia van Alexandria Bellefleur. Het is het derde deel in de serie en mijn recensie lees je aanstaande vrijdag online.

Ik ging naar de boekenmarkt en kwam met 8 boeken thuis (en een planner en kookboek, maar die neem ik even niet mee). Deze boeken kocht ik op de boekenmarkt:

Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt van Heamin Sunim
Nice girls don’t get rich van Lois P. Frankel
Gevalletje Borderline van Kathelijn Hulshof
Anders, beter van Lisa van Campenhout
Wintereiland van Jenny Colgan
Het eiland van de verdwenen bomen van Elif Shafak
De man van rook van J.M. Miro
Samen van Luke Adam Hawker

Van bovenstaand rijtje heb ik alleen Wintereiland (want die had ik ooit al als e-book gelezen) en Samen gelezen, whoops!

Ik ging ook een klein beetje los op Vinted en Marktplaats (alsof ik nog niet genoeg boeken op de boekenmarkt had gekocht). Via Marktplaats kocht ik Tokio voor altijd en Dromen in Tokio en via Vinted scoorde ik Women don’t owe you pretty.

Tijdens de signeersessie met Susan in Zwolle kon ik het niet laten om een boek te kopen. Ik kocht Madame Bovary, een klassieker in een wel heel mooi jasje. Nu nog tijd vinden om deze te lezen.

Ik heb mezelf begin augustus getrakteerd op twee boeken omdat Favoritez 6 jaar bestond, namelijk The Agathas en You’ve Reached Sam. Ik was van plan om ze direct te lezen, maar dat is een beetje mislukt.

En als laatste kocht ik One Night With the Duke, enkel omdat de paperback goedkoper was dan het e-book. Tja. Deze heb ik overigens al wel gelezen, dus mijn recensie lees je ook snel op IG.

Vorige maand kwamen ook twee pre-orders binnen, namelijk Husband Material van Alexis Hall en Love on the Brain van Ali Hazelwood. Ik begon echt heel enthousiast in die eerste, maar halverwege heb ik ‘m (tijdelijk) aan de kant gelegd (ik kom er niet doorheen #huilen). Love on the Brain heb ik wel direct verslonden en ik zal binnenkort mijn recensie delen op Instagram!

Welke boeken heb jij toegevoegd in augustus? En naar welk boek van deze stapel ben jij benieuwd?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.