Reading challenges 2022 – update #2

Het jaar vliegt voorbij! We zitten al bijna in juli, dus dat betekent dat ik alweer halverwege mijn reading challenges ben. Ik heb de afgelopen drie maanden weer lekker veel kunnen lezen en daar vertel ik je vandaag alles over.

Mijn challenge staat op 175 en ik loop daar zo’n 15 boeken op voor, haha. Dus het gaat lekker.  Maar dat komt voornamelijk door mei en juni. In april was ik compleet verslaafd aan een Turkse serie, waardoor ik echt weinig heb gelezen, namelijk ‘slechts’ 11 boeken (en ja, ik weet dat er heel veel mensen zijn die een moord zouden doen om 11 boeken per maand te lezen, maar voor mijn doen is dat dus weinig). In mei en juni ging het beter met 19 boeken in mei en 22 boeken in juni (en dan is juni nog niet eens voorbij ;)).

Op dit moment heb ik precies 100 boeken gelezen en daarvan las ik er dus 52 in de afgelopen drie maanden. Van die boeken waren er 20 in het Engels en 32 in het Nederlands. Vooral op vakantie in Malta heb ik veel in het Engels op mijn Kindle gelezen.

Zoals ik in mijn vorige update al deelde ben ik in januari een challenge aangegaan met Vin. Voor elke twee boeken die ik toevoeg aan mijn kast, moet ik 1 boek uit eigen kast lezen. Bij de nieuwe boeken tel ik alleen (aangevraagde) recensie-exemplaren of gekochte boeken mee. Boeken die ik krijg of die ik als verrassing opgestuurd krijg, vallen hierbuiten. Daarnaast tellen alle boeken die voor 1 januari 2022 in mijn kast stonden als boek uit eigen kast. O, en daarnaast moet ik natuurlijk ook alle nieuwe boeken dit jaar lezen.

Daarnaast mag ik ook ongelezen boeken verkopen. Dan tellen ze 1 op 1. Dus voor elk ongelezen boek dat mijn kast verlaat, mag ik één nieuw boek toevoegen.

Bij de vorige update liep ik op schema en ging het allemaal hartstikke prima en viel het niet echt tegen. Daar ben ik nu een klein beetje op teruggekomen. Onder andere door mijn verslaving met die Turkse tv-serie loop ik nu 7 boeken achter. Ik moet dus nog 7 boeken uit eigen kast lezen (of 14 boeken verkopen). Ik probeer elke keer een boek uit eigen kast te lezen, maar dan komt er toch weer een recensie-exemplaar tussendoor (of toffe boeken in Kindle Unlimited), waardoor het er toch weer niet van komt.

Daarom heb ik voor mezelf een tussentijdse (gedeeltelijke) #leesuiteigenkast maand in juli afgesproken. Hopelijk haal ik hiermee alles een beetje in. En hopelijk kan ik ook weer wat boeken verkopen, haha.

Ik laat je eind september weer weten hoe het met deze challenge ervoor staat!

En zoals altijd, mijn favoriete boeken van deze afgelopen drie maanden:

♥ Terms & Conditions van Lauren Asher
Everything For You van Chloe Liese
Book Lovers van Emily Henry
Koninkrijk der Bruggen van Danielle L. Jensen
♥ Things We Never Get Over van Lucy Score
♥ The Risk-series van S.T. Abby
♥ Het weeshuis in de azuurblauwe zee van T.J. Klune

Hoeveel boeken heb jij al gelezen in 2022? En wat is jouw favoriete boek?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.