Happy birthday – Boeken waarin ik mijn verjaardag wel zou willen vieren

Happy Birthday to me! Ik vier vandaag mijn 26e verjaardag, dus het leek me wel weer eens leuk om een speciaal verjaardagsartikel te schrijven. De laatste is alweer wat jaren geleden én ik had inspiratie, so why not? Vandaag deel ik een aantal boeken met specifieke momenten of plekken waar ik mijn verjaardag wel zou willen vieren. Vier je mee?

The Spanish Love Deception van Elena Armas – De bruiloft in Spanje
Bruiloften zijn over het algemeen niet enorm mijn ding, maar een bruiloft in het buitenland? Yes, please! In The Spanish Love Deception (die overigens enorm tof is) reizen de twee hoofdpersonen af naar Spanje voor een bruiloft en de sfeer van het feestje is zo goed neergezet! Zelfs met een verjaardag in november lijkt het me heerlijk om die op een bruiloft in Spanje te vieren!

Het eilandhotel van Jenny Colgan– in het nieuwe hotel
Vorige maand verscheen het vierde deel in de serie over het eiland Mure van Jenny Colgan (hier lees je mijn recensie). In het begin van het boek gaat er behoorlijk veel mis in het hotel, maar als alles eenmaal een beetje op rolletjes loopt lijkt het me een heerlijke plek om mijn verjaardag door te brengen! Sowieso, Schotland, do I need to say more?

Heartstopper 2 van Alice Osman – Op de bowlingbaan
Ik moet zeggen, bowlen is niet mijn grootste hobby. Ik vind het af en toe best leuk om te doen, maar ik sta niet elke maand op de baan zullen we maar zeggen. Maar daar maak ik graag verandering in als ik samen met Nick en Charlie een heerlijke middag zal hebben. Die twee zijn zo leuk samen!

Bridgerton van Julia Quinn – Ongeveer in alle boeken?
Eeh, does this need a further explanation? Nee, toch? Hijs me in een leuke jurk, stuur me naar een bal en ik ben gelukkig. Kun jij een betere manier bedenken om je verjaardag te vieren? Ik zou het sowieso helemaal niet erg vinden om in die periode te leven (oké, afgezien van het gebrek aan vrouwenrechten).

Het kleine café in Kopenhagen van Julia Caplin– in het café
Eerder dit jaar las ik Het kleine café in Kopenhagen en het zorgde er gelijk voor dat ik naar Kopenhagen wilde gaan. Daarnaast spat de fijne en gezellig sfeer van het café echt van de pagina’s, dus de perfecte plek om met een aantal lieve mensen mijn verjaardag te vieren. Kopje thee, taartje, klinkt goed toch? Jammer dat het een fictief café is…

Rosaline Palmer Takes the Cake van Alexis Hall– tijdens de opnames
Een van mijn dromen is ooit aanwezig te zijn bij de opnames van Heel Holland Bakt. Niet als kandidaat, want zo goed zijn mijn baksels niet, maar om alles te proeven haha. Rosaline Palmer Takes the Cake draait om een Britse variant van het populaire bakprogramma en de baksels die daar gemaakt worden? *kwijl*. Ik kan dus echt geen betere besteding van je verjaardag bedenken dan allerlei lekkers proeven.

Droomuitzicht van Sarah Morgentaler– In Alaska
Oké, het grootste gedeelte van dit boek speelt zich af op een berg in Alaska en hoewel ik altijd in ben om iets nieuws te proberen, gaat bergbeklimmen me echt te ver. Maar Alaska in general staat nog wel op mijn bucketlist, dus dan is een verjaardag best een goed moment, toch?

In welk boek of in welk moment zou jij wel je verjaardag willen vieren?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.