De €150,- aan boekenbonnen tag #2

Een hele tijd geleden schreef ik zelf een tag: De €150,- aan boekenbonnen tag. Jullie reacties waren heel erg tof en zelf vond ik ‘m ook erg leuk om in te vullen. Aangezien er inmiddels weer hele andere boeken op mijn TBR liggen én ik aankomende vrijdag een winkelafspraak heb bij een nieuwe boekwinkel in Deventer vond ik het een goed moment om deze tag opnieuw in te vullen! Lees je gezellig mee?

Voor welk boek ga je eerst?
Bovenaan mijn lijstje staat Hof van zilveren vlammen van Sarah J. Maas (€22,99). Hoewel ik er natuurlijk enorm naar uitkeek, stond het boek in eerste instantie niet direct heel hoog op mijn to buy lijstje. Ik heb echter de laatste tijd zoveel enthousiaste reacties gelezen via social media dat ik ‘m nu ook gewoon wil lezen, haha! Dus dit boek neem ik in ieder geval mee komende vrijdag!

Welke boeken mogen dan ook zeker niet op je stapel ontbreken?
Naast Hof van zilveren vlammen zou ik ook wel graag De side hustle van Chris Guillebeau (€15,-), Op goed geluk van Jenny Colgan (€18,99) en Emma van Jane Austen (€17,50) willen kopen. Een lekker divers rijtje van boeken die ik allemaal graag wil lezen. Ik denk dat ik aankomende vrijdag in ieder geval De side hustle meeneem, maar wie weet!

Welke route loop je, langs welke genres ga je sowieso?
Uiteraard begin ik bij de romans en feelgoodboeken. Aangezien Boekhandel Broekhuis net is geopend ben ik benieuwd naar hun aanbod in dit genre, dus lekker neuzen! Vervolgens loop ik een rondje langs de YA-kast en neem ik dus Hof van zilveren vlammen mee. Ook loop ik langs de thrillers, want qua thrillers doe ik in de boekhandel altijd de meeste inspiratie op. En als laatste langs de non-fictie kast. Voor nieuwe inspiratie én natuurlijk voor De side hustle.

Welke boeken zijn een twijfelgevalletje, maar neem je toch mee?
Als ik echt een boekenbon van €150,- zou hebben zou ik ook Storm & Fury van Jennifer L. Armentrout (€22,50), Op gevoel van Lisette Jonkman (€15,-) en De erfenis van Jennifer Lynn Barnes (€19,99) meenemen. Die eerste omdat het een prachtige limited edition is, uitgegeven door Zomer & Keuning en je kunt niet snel de mist in gaan met Armentrout. Het derde deel in de Onbreekbaar-serie van Lisette Jonkman ontbreekt nog in mijn kast en over De erfenis heb ik goede verhalen gehoord.

En welk(e) boek(en) laat je toch liggen en bewaar je voor de volgende keer?

Nadat ik De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo en In een ander levenvan Taylor Jenkins Reid heb gelezen wil ik heel graag al haar boeken lezen én in de kast hebben staan. Daarom staat Daisy Jones & the Six ook nog op mijn to buy list, maar die bewaar ik voor de volgende keer.

Heb je nog geld over of moet je iets bij betalen?

Met bovenstaande boeken is de ‘schade’ €131,97 (zonder Daisy Jones) en dus heb ik nog zo’n €20,- over. Die ga ik lekker op gevoel uitgeven, omdat ik al maanden niet meer in de boekhandel ben geweest. Lekker neuzen en dan een boek uitkiezen. Love it!

Goed, wie wil mij sponsoren voor mijn bezoekje voor aankomende week? Stuur me even een berichtje en ik zal mijn bankrekening naar je sturen (grapje, soort van).

Welke boeken zou jij willen kopen met een boekenbon van €150,-?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.