Boekenbuit september 2020

Als ik de officiële regels van #leesuiteigenkast zou volgen (die we vier jaar geleden hebben opgesteld), zou er eigenlijk helemaal geen boekenbuit van september moeten zijn. Gelukkig is #leesuiteigenkast een challenge die je helemaal zelf mag inrichten en dus ook je eigen regels mag bepalen. Het niet toeveogen van nieuwe boeken heb ik daarom ook maar achterwege gelaten, want ik heb een aantal toffe recensie-exemplaren mogen toevoegen, maar ook zelf een aantal boeken gekocht. Kijk je mee?

Toen we thuiskwamen van vakantie lagen er drie boeken op mij te wachten, zo fijn! Van Uitgeverij Zomer & Keuning heb ik het leesexemplaar van Zij die vecht gekregen en ik begon eigenlijk gelijk bij thuiskomst, zo’n mooi boek! Mijn recensie lees je al online!

Van LS Amsterdam ontving ik het laatste deel in de fijne serie van Jenny Colgan: Winter in de kleine bakkerij. Mijn recensie verschijnt morgen online, zie ik je dan?

Van Uitgeverij Volt mocht ik een exemplaar van de nieuwe NA van Lex Martin ontvangen. De recensie van Onvergetelijk staat al online!

Daarnaast ontving ik van Zomer & Keuning nog een exemplaar van Misschien nu en Hij die vasthoudt. Ik deed mee aan de blogtour van Misschien nu en had het boek al eerder gelezen, maar nu mocht ik ook de prachtige paperback ontvangen. Heb je mijn recensie al gelezen? Hij die vasthoudt is het vierde en laatste deel in de Long Acre serie en mijn recensie is al online verschenen. Vooralsnog zijn deze boeken alleen als e-book te verkrijgen.

Eind september ontving ik van Xander Uitgevers De echtgenotes van Tarryn Fisher, een boek waar ik mega uit naar keek. Mijn recensie lees je snel online!

Naast een mooi stapeltje recensie-exemplaren heb ik ook een aantal boeken besteld bij www.voordeelboekenonline.nl. Het was voor mij de eerste keer en ik weet niet of ik nog een keer boeken daar ga bestellen. Ik had oorspronkelijk vijf boeken besteld, waarvan twee heel hoog op mijn wishlist stonden. Uiteindelijk kreeg ik juist die twee boeken niet binnen, want die waren uitverkocht. Uiteindelijk heb ik een paar dagen later alsnog één van die twee titels kunnen bestellen, maar echt heel gelukkig was ik niet met mijn bestelling, beetje jammer!

Ik bestelde Onder moeders vleugels van Louisa M. Allcott, de Nederlandse vertaling van Little Women. Dit boek ga ik later dit jaar lezen met Janneke. Ook bestelde ik Op zoek naar van Ava Dellaira en Wijnroutes Europa. Een paar dagen later ontving ik alsnog Het verhaal van de dienstmaagd. Vooral naar die laatste ben ik heel benieuwd en hoop ik deze maand te lezen.

Als laatste kocht ik bij de Intratuin (heb je daar wel eens op de boekenafdeling gekeken?) Jongen verslindt heelal van Trent Dalton. Dit boek stond al tijden op mijn wishlist en voor €7,50 kon ik ‘m niet laten liggen. Officieel zijn het allemaal lichtbeschadigde boeken, maar daar is bijna niets van te zien bij deze, fijn!

Welke nieuwe boeken heb jij toegevoegd aan je kast in september?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.