Boekenbuit februari 2020

Net als vorige maand heb ik ook in februari een bescheiden boekenbuit. ‘Slechts’ vier nieuwe boeken in mijn boekenkast en het zijn alle vier recensie-exemplaren. Vandaag vertel ik je meer over deze vier boeken! Lees je mee?

Normaal gesproken begin ik met de recensie-exemplaren, maar mijn boekenbuit bestaat deze maand ook enkel uit recensie-exemplaren, haha! Ik heb meerdere keren op het punt gestaan om een boek te kopen, maar elke keer kon ik mezelf bedwingen en eerst mijn TBR iets te verkleinen.

Vooral uitgeverij Boekerij wist ons adres goed te vinden in februari. Allereerst ontving ik Begin Again van Mona Kasten in het kader van een samenwerking. De recensie is al online verschenen!

Halverwege februari ontving ik ook van Boekerij Bestemming geluk van Aline van Wijnen. Het was voor mij de eerste kennismaking met deze auteur en ik keek erg uit naar haar boek. Helaas viel het boek mij een beetje tegen, zoals je in mijn recensie kunt lezen!

Van uitgeverij Ambo | Anthos ontving ik een (groot) verrassingspakket. Dit boek kwam voor mij compleet uit de lucht vallen en was een grote verrassing. Ik kreeg een enorme doos met daarin het nieuwe boek van Esther Verhoef, Labyrint, een notitieboekje, chocola en een lamp waarmee je de oceaan op je plafond kunt krijgen. Echt supertof. Ik ben nog niet begonnen in het boek, maar zodra ik deze heb gelezen verschijnt de recensie online. Dankjewel Ambo | Anthos voor deze verrassing!

Ook ontving ik als verrassing Waar is mama? van Cathy Glass. Ik heb de auteur meerdere keren voorbij zien komen, maar ik heb nog geen boeken van haar gelezen. Het boek klinkt heel heftig, dus ik ben van plan om deze snel op te pakken. Uiteraard verschijnt dan de recensie snel online!

Een hele bescheiden boekenbuit, toch? Twee boeken heb ik gelezen en twee nog niet, maar die hoop ik snel in maart te lezen!

Welke boeken heb jij toegevoegd in februari?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.