7x boeken uit eigen kast die ik snel wil lezen

Vorig jaar nam ik mezelf voor om zo’n 30 boeken uit eigen kast te lezen. Dit jaar ging ik niet zo’n challenge met mezelf aan, maar alsnog was het stiekem toch wel mijn doel om mijn enorme stapel ongelezen boeken wat weg te werken. Inmiddels ga ik op zich best lekker, maar ik heb voor mezelf toch een stapeltje met boeken klaargelegd. Just to be sure!

Tot nu toe heb ik ca 8 boeken uit eigen kast gelezen (klinkt misschien niet veel, op 94 gelezen boeken is het op zich ook niet veel), maar daarnaast is mijn stapel met ongelezen boeken ook niet heel erg gegroeid dus daar ben ik trots op. De komende zomermaanden hoop ik naast veel leestijd in de trein, ook lekker veel in onze nieuwe – hele fijne – tuin te lezen. Hopelijk heb ik onderstaande boeken aan het eind van de zomer kunnen afstrepen!

Body Positive Power – Megan Jayne Crabbe
Dit boek staat al bijna een jaar in de kast en ik ben er al eens eerder in begonnen. Ik lees de laatste tijd echter steeds meer non fictie en ik wil nu ook heel graag dit boek echt eens uitlezen. De afgelopen maanden luister ik ook steeds vaker podcasts en volg ik wat kanalen op social media die hier echt op ingaan, dus ik ben heel benieuwd waar dit boek over zal gaan.

Showstealer – Hayley Barker
Begin dit jaar kreeg ik dit boek van mijn vriend en hoewel ik vet nieuwsgierig was naar het vervolg op Showstopper kwam het er steeds maar niet van. Nu is het wel hoog tijd om verder te lezen over de avonturen van Ben en Hoshiko! Ik ben heel benieuwd of dit boek mij wederom de creeps kan geven!

De onverklaarbare logica van mijn leven – Benjamin Alire Saenz 
Net als Aristoteles & Dante eerst deed, staat dit boek al tijden ongelezen in de kast. Toen ik eindelijk twee maanden geleden Aristoteles & Dante las schaamde ik me diep dat het zo lang heeft geduurd. Ik nam me gelijk voor om ook zo snel mogelijk het tweede boek van deze auteur te lezen en hopelijk is daar nu eindelijk sprake van deze zomer! Ik ben zo benieuwd. Ik vond Ari & Dante een fijne, emotionele, maar ook een easy read dus hopelijk zal dit boek ook zo zijn!

Dans met mij – Jojo Moyes
O, nog zo’n boek waarbij ik me echt schaam. Jojo Moyes is een van mijn favoriete auteurs, maar desondanks ben ik toch altijd een beetje huiverig om in een nieuw boek van haar te beginnen. Ik ben toch altijd bang dat een ander boek nooit in de buurt gaat komen van Voor jou, mijn ultieme favoriet. Dans met mij is zo’n boek. Dit boek is al zo’n 3 jaar oud en ik kocht ‘m gelijk toen ‘ie in de boekhandel lag. Inmiddels ligt Dans met mij nog steeds ongelezen op de plank, oeps!

Piep zei de muis – M.J. Arlidge
Ik hoop deze zomer meer thrillers te lezen en ik wil graag beginnen met het tweede deel in de Helen Grace-serie. Piep zei de muis is het vervolg op Iene miene mutte en ik ben heel benieuwd hoe dit verhaal in elkaar steekt. Veel mensen om mij heen hebben de hele serie so far al gelezen en ik kan natuurlijk niet achterblijven!

Fuck the quarterlife crisis – Femke Kamps
Hierbij is hetzelfde gebeurd als bij Body Positive Power. Ik kocht ‘m vol goede moed en begon er ook eigenlijk gelijk in. Helaas vond ik de eerste hoofdstukken een beetje tegenvallen, maar ik hoop dat ‘ie tijdens een nieuwe kans beter in de smaak gaat vallen. Ik denk niet dat het verhaal nu echt op mij slaat, maar tips zijn altijd welkom, toch?

Ik wil ook zo’n man – Ellen Berg
Dit boek lag vorig jaar als verrassing bij mij in de bus, maar op het eerste ogenblik sprak het boek mij eigenlijk compleet niet aan. Ik nam ‘m mee naar Mexico, maar hij belandde na de vakantie weer ongelezen in de kast. Nu wil ik het boek een echte kans geven en hopelijk de aandacht geven die het ongetwijfeld verdient!

Zijn er nog boeken in jouw kast die je eindelijk wilt lezen? En welk boek heb jij van bovenstaande titels al gelezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Ik las ‘Ik wil ook zo’n man’ begin 2018 en als ik mijn recensie zo teruglees, was ik erg positief! 🙂 Zeker aan te raden dus. Zelf staan Fataal spel van Chinouk & ‘Samen’ van Julie Cohen nog hoog op mijn lijst om te lezen uit mijn boekenkast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.