Boekenbuit november

Afgelopen week kon je al lezen dat november een maand was met wat hele fijne hoogtepunten, maar ook met wat mindere kanten helaas. Gelukkig hoorde de nieuwe boeken absoluut bij de hoogtepunten! Ik ontving een aantal prachtige recensie-exemplaren, bestelde een stapeltje boeken bij de boekenkraam op black friday én ik kreeg een prachtig boek voor mijn verjaardag! Kijk je mee naar mijn boekenbuit van november?

Voor WLFG kreeg ik twee boeken binnen. Allereerst ontving ik een exemplaar van De verloren familie voor een groepsrecensie. Ik heb het boek – tot schaamte overigens – nog steeds niet opgepakt, maar hopelijk kom ik daar in december snel aan toe!

Voor een andere groepsread in januari ontving ik een vooruitleesexemplaar van Café zon & zee, volgens mij een hele fijne feelgoodroman! Aangezien dit boek niet zo heel veel prioriteit heeft wacht ik met dit boek tot januari. Perfect om in die grauwe maand een heel zomers boek te lezen!

Eind oktober verscheen Verraad, het tweede deel in De Royals-serie van Erin Watt. Ik keek ontzettend uit naar dit boek dus dit boek was begin november snel besteld! Zodra het boek binnen was heb ik alles laten vallen en het boek in bijna één zit uitgelezen! De recensie verscheen hier al online!

Daarnaast kocht ik afgelopen maand ook het boek van blogger Femke Kamps (van www.youniqueblog.nl). Zij schreef een boek over haar quarterlife crisis en hoe ze daar mee om is gegaan. Ik was erg benieuwd, maar tot nu toe heb ik enkel het eerste hoofdstuk gelezen en dat zorgde er niet voor dat ik verder wilde lezen. Voor nu leg ik het boek maar eventjes opzij en pak het in het nieuwe jaar op.

Van mijn oma kreeg ik voor mijn verjaardag een prachtige druk van Woeste hoogten, een van de klassiekers die een mooie hardcover is gegoten. Dankjewel oma! ♥

In november kreeg ik ook drie recensie-exemplaren binnen. Als onderdeel van een blogtour las ik al eerder het manuscript van Mijn verlangen (mijn recensie verscheen vorige week online) en vlak voor verschijning lag het boek in de bus. Dankjewel Xander Uitgevers!

Van uitgeverij Young & Awesome (dankjewel!) mocht ik het tweede deel in The Jewel serie ontvangen. Ook van dat boek heb je de recensie hier online al kunnen lezen! Ik vond het fijn om weer even in de bijzondere wereld van de Jewel te zijn, maar het verhaal zelf was niet heel erg origineel.

Van Moon ontving ik In het diepe, een nieuwe YA van Estelle Maskame. Ik ben fan van haar DIMILY-serie en kon dan ook niet wachten op haar nieuwe boek! Op dit moment ben ik ‘m aan het lezen en ik hoop dat de recensie vrijdag online kan. Helaas voel ik me niet echt lekker, dus we zullen zien hoeveel ik de komende dagen kan lezen!

Zoals je hierboven al kon lezen bestelde ik op Black friday ook drie boeken bij de boekenkraam. Ze hadden een fijne aanbieding en ik betaalde voor bovenstaande titels nog geen €20,-! Koopje, dus! Ik heb de eerste twee boeken van Lori Nelson Spielman verslonden, dus haar nieuwste boek stond nog op mijn wishlist. Van Duizend hoog kocht ik vorig jaar het ebook, maar het zijn zulke prachtige uitvoeringen dat ik ‘m graag als fysiek boek in mijn kast wilde staan. Van mijn feelgoodvriendinnetjes kreeg ik de tip om Grote kleine leugens te lezen dus deze bestelde ik ook. Een heel erg fijn pakketje om uit te pakken!

Welke boeken heb jij in november aan je kast mogen toevoegen? Heb jij een van deze boeken gelezen? Ik ben benieuwd!

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.