Boekenbuit juni

In mei was mijn boekenbuit niet zo heel erg groot en dat zorgde er een heel klein beetje voor dat mijn TBR in ieder geval niet groeide. Begin juni nam ik mij hetzelfde voor, maar dat is helaas een beetje mislukt. Als eerste was daar het boekenfestijn in Apeldoorn die ik natuurlijk niet aan mij voorbij kon laten gaan en daarnaast kreeg ik ook nog allerlei toffe boeken binnen! Vandaag deel ik welke boeken ik heb binnengekregen! 

Zoals gezegd ging ik naar het boekenfestijn, maar heb ik me behoorlijk ingehouden. Ook al lagen er heel wat boeken die in mijn straatje pasten, heb ik uiteindelijk maar vier boeken voor mezelf meegenomen. Ik kocht Nobody van Marelle Boersma, De inspiratiepraktijk van Fleur Brockhus, De jacht van Barry Lyga en Lexicon van Max Barry. Behalve de inspiratiepraktijk zijn het allemaal thrillers die me erg spannend lijken, dus ik hoop dat ik er snel in kan beginnen. Een hele tijd gekleden las ik Fleurs eerste boek, De urenfabriek, en ik ben dus heel benieuwd naar het vervolg!

Voor Hebban kreeg ik afgelopen maand drie boeken voor buddyreadartikelen, zo leuk! In mei had ik al het manuscript gekregen van Helemaal het einde (de recensie lees je vrijdag online) en deze maand kreeg ik alsnog een fysiek exemplaar opgestuurd zodat ik deze voor Helma en mezelf kon laten signeren bij de boekpresentatie! Ook kreeg ik Opstaan opgestuurd die ik samen met Diana heb gelezen. Halverwege juli verschijnt onze gezamenlijke recensie op de spot. Als laatste lees ik King, een erotische roman van een Nederlandse schrijfster die dit boek onder een pseudoniem heeft uitgebracht. Het verslag staat pas voor halverwege augustus gepland, dus ik zal dit boek pas na de vakantie gaan lezen!

En zoals je zondag al hebt kunnen lezen ontving ik ook vanuit het niets een recensie-exemplaar van Xander uitgevers! ♥ Het is zo tof om zomaar boeken opgestuurd te krijgen en al helemaal als je die boeken heul erg tof vindt! Ik heb Ongedwongen & ongezien dan ook direct gelezen en de recensie lees je deze maand nog online!

Via Facebook was uitgeverij Moon op zoek naar 10 ambassadeurs voor het belangrijke boek The Hate U Give van Angie Thomas. Natuurlijk gaf ik me op, want dit leek me echt een boek dat iedereen gewoon gelezen moet hebben. Na een paar dagen ontving ik bericht dat ik één van de gelukkigen was en het boek lag al snel in de bus. Ik ben het boek op dit moment aan het lezen en binnenkort lees je de recensie online!

Natuurlijk kocht ik ook nog wat boeken. Begin juni kwam 9 november van Colleen Hoover binnen. Zoals je afgelopen week in mijn recensie hebt kunnen lezen was ik niet heel enthousiast, maar ben ik wel blij dat ik het boek in mijn bezit heb, want ik wil ‘m sowieso nog een keertje opnieuw lezen! Ik bestelde ook Beauty and the Beast, the book by the movie. Allereerst omdat hij volgens mij heel erg tof is, maar ook omdat ik nog een boek moet lezen voor de reading challenge waarvan een film is verschenen dus dit boek past er mooi bij! Uiteindelijk kocht ik, na mijn allerlaatste tentamen, twee boeken als cadeautje voor mezelf. Ik haalde Winter, het laatste deel van The Lunar Cronicles op en ontving de speciale lunar pin. Daarnaast kocht ik Inkt van Alice Broadway. Vooral omdat de cover gewoon fantastisch is, maar ook omdat het verhaal me erg bijzonder leest. Enne, je raadt het waarschijnlijk al: de recensie lees je in augustus hier online! 😉

Ik heb dus uiteindelijk ‘slechts’ 13 boeken toegevoegd, valt mee toch? Ik kan je alvast verklappen dat mijn boekenbuit van juli een stuk groter is, ondanks dat ik bijna 2/3 van de maand in het buitenland zit.

Heb jij veel nieuwe boeken kunnen toevoegen aan je verzameling?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.