This month’s Favoritez #11: Juni

Het is weer de eerste zondag van de maand dus tijd voor een This month’s Favoritez! Vandaag blik ik terug op een drukke maand, namelijk juni! Het voelt alsof ik alleen maar heb gestudeerd, maar toen ik mijn agenda doorbladerde en op zoek ging naar leuke foto’s ontdekte ik dat ik toch heel wat leuke dingen heb gedaan. Kijk je mee?

Op de eerste dag van de maand is ons tweede neefje geboren. Hij heeft de naam Sjef gekregen en we zijn natuurlijk direct de eerste dag gaan knuffelen. Door alle drukte van de tentamens en alles hebben we verder nog geen tijd gehad om eventjes te gaan kijken bij de kleine man, maar dat gaan we na onze vakantie zeker doen!

Het eerste weekend van juni stond voor mijn vriend in het teken van zijn voetbaltoernooi. Dit jaar was de zevende keer dat hij een internationaal voetbaltoernooi organiseert voor de jeugd en dat zorgt ervoor dat ik hem ongeveer het hele weekend niet zie. Hierdoor had ik wel tijd om gezellig met een vriendin te gaan eten en om natuurlijk heel veel te lezen… 😉 We aten heerlijk bij La Cubanita in Deventer en ik las dat weekend Hof van vleugels en verwoesting uit!

Zoals ik hierboven al schreef stond juni echt helemaal in het teken van mijn tentamens, helaas. In totaal maakte ik 5 tentamens en tot nu toe heb ik twee resultaten binnen. Eentje heb ik in ieder geval gehaald (met een 7,5!) en de andere helaas niet. Nu ga ik nog even verder duimen voor de andere drie en ga ik met goede moed de herkansingen van augustus in!

Tussen de tentamens en het werken door had ik ook nog tijd om eventjes naar Zwolle te gaan voor de boekpresentatie van Lisette Jonkman’s nieuwe boekbaby Helemaal het einde. Ik heb gelachen tijdens haar speech, natuurlijk mijn boek laten signeren en ik ging natuurlijk met Lisette op de foto! Ze is zo leuk en haar boek is misschien nog wel leuker (als dat al kan!). De recensie lees je binnenkort online! 

Op sommige dagen zat ik er eventjes doorheen en dus verraste mijn vriend mij na een dagje hard blokken om eventjes naar het foodtruckfestival te gaan dat op dat moment in Deventer was. We zijn niet heel lang gebleven maar we hebben een heerlijke hamburger gegeten (daar kun je mij ‘s nachts echt voor wakker maken!). Om de dag helemaal perfect af te sluiten bakte hij ‘s avonds ook nog een brownie! Hoezo perfect vriendje?! 

In juni heb ik behoorlijk wat leuke post mogen ontvangen, waaronder wat recensie-exemplaren voor Hebban. Mijn boekenbuit lees je woensdag online, maar bovenstaand pakketje was echt een grote verrassing! Zonder dat ik de novella van Stouter had aangevraagd bleek deze opeens in de bus te liggen! Het is zo tof om boeken zomaar van uitgeverijen te mogen ontvangen! <3 

Op vaderdag moest ik eerst nog een paar uur werken, maar daarna doken we gelijk in de auto naar de (schoon)vaders. We aten een heerlijk stuk taart bij mijn schoonouders waarna we met mijn ouders heerlijk gingen eten bij Stravinsky in Hengelo! Het is geen verrassing dat ik een hamburger nam, toch? 

In juni maakte ik uiteraard een taart, maar stuurde ik jammergenoeg geen kaartje (geen idee waarom niet, het is er gewoon niet van gekomen). Ik heb besloten om daarom twee kaartjes te sturen in juli (en misschien nog wel eentje uit Thailand!). Maar gelukkig bakte ik wel deze taart en hij was echt heerlijk! Het was eigenlijk de bedoeling dat het cheesecake zou worden, maar dat mislukte een beetje. Hij was desondanks echt verrukkelijk en zeker voor herhaling vatbaar! 

Ik had er maanden naar uitgekeken en direct de dag na mijn laatste tentamen besloot ik mijn boekenkasten een make-over te geven. Het was al een tijdje een enorme bende, dus het was hoog tijd dat ik alles er eens uithaalde en mijn kasten opnieuw inrichtte. Hierboven zie je een gedeelte van de grote kasten. Ik ben er heel erg blij mee en droom iedere keer weer een beetje als ik er langsloop, haha! Happy bookwurm! ♥

In juli ga ik de laatste dingen voor de vakantie regelen en dan spendeer ik bijna driekwart van de maand aan de andere kant van de wereld, haha! Ook niet verkeerd, toch?

Hoe was jouw maand, heb jij een leuke juni gehad?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.